Supply Chain Specialist til samfundsvigtige opgaver for Danmark

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en passioneret og resultatorienteret professionel inden for arbejdet med forsyningskæder? Har du viden om og/eller erfaring med at sikre en stabil og effektiv forsyning af kritiske ressourcer? Så er du måske vores nye Supply Chain Specialist hos Styrelsen for Forsyningssikkerhed.


Velkommen til
Styrelsen for Forsyningssikkerhed understøtter samfundets beredskab ved at forebygge og håndtere forsyningskriser. I samarbejde med andre aktører forebygger vi mangel på kritiske ressourcer i samfundsvigtige funktioner gennem robuste og bæredygtige forsyningskæder. Under forsyningskriser er vi et udførende led i en effektiv krisestyring.

Du vil blive ansat i kontoret Rådgivning Samfundsvigtige funktioner, som dels udarbejder analyseværktøjer til anvendelse inden for forsyningssikkerhed til offentlige myndigheder og dels gennemfører rådgivning af offentlige myndigheder og støtter dem i deres analyser af deres forsyningskæder. Kontoret består pt. af en blanding af generalister og supply chain specialister, hvilket giver en god dynamik og skaber mulighed for synergier mellem forskellige fagligheder.


Det bliver din hverdag
Du bliver en essentiel bidragyder til udvikling af nye og videreudvikling af eksisterende værktøjer til anvendelse for rådgivningsopgaven over for offentlige myndigheder inden for forsyningssikkerhed. Du vil samtidig skulle anvende disse værktøjer i konkrete rådgivningsopgaver til gavn for dansk forsyningssikkerhed i både hverdag og krise.

Vi arbejder desuden meget sammen på tværs af kontorer i hverdagen, hvorfor du bl.a. vil komme til at bidrage til tværgående analyser af forsyningssårbarheder på strategisk niveau.

Du vil derudover komme til at varetage følgende arbejdsopgaver:

  • Støtte og rådgive offentlige myndigheder i konkret analysearbejde fsva. sårbarhedsanalyser, anbefalinger om tiltag til håndtering af sårbarheder i forsyningskæder mv.
  • Udvikling og implementering af strategier og tiltag til at robustgøre forsyningskæder.
  • Samarbejde med relevante interessenter, herunder myndigheder, virksomheder, forskere og internationale partnere, for at sikre en koordineret og effektiv tilgang til forsyningssikkerhed i Danmark.
  • Gennemførelse af analyser og vurderinger af potentielle trusler og risici for forsyningssikkerheden.

Det leder vi efter

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk baggrund inden for logistik, supply chain management eller tilsvarende. Du har erfaring med analyse og optimering af forsyningskæder, herunder anvendelse af relevante værktøjer og metoder. Jobbet vil kunne tilpasses din anciennitet.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har evnen til og trives med både at arbejde selvstændigt og i teams.
  • Har forståelse for kompleksiteten og vigtigheden af forsyningssikkerhed i et samfundsmæssigt perspektiv.
  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner, hvilket er essentielt i rådgivningsopgaven.
  • Kan tænke kreativt og deltage aktivt i udviklingsopgaver.
  • Er ordentlig og er en god kollega.

Det tilbyder vi dig
Styrelsen for Forsyningssikkerhed hører under Justitsministeriet og består i dag af ca. 45 medarbejdere med forskellige fagligheder. Vil tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en organisation, der spiller en afgørende rolle for dansk forsyningssikkerhed.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en imødekommende kultur, hvor vi lægger vægt på, at trivsel og performance går hånd i hånd. Desuden lægger vi vægt på faglig udvikling af vores medarbejdere, hvorfor der også er gode muligheder for at deltage i relevante konferencer, kurser og uddannelse. Nogle af os har mange års erfaring. Andre er startet direkte efter studiet. Fælles for os er, at vi brænder for vores arbejde og er klar til at hjælpe dig godt og sikkert i gang med dit nye job.


Løn og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder konkurrencedygtige løn- og ansættelsesforhold i overensstemmelse med relevant overenskomst. Indplacering sker afhængig af kvalifikationer og erfaring. Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Styrelsen for Forsyningssikkerhed ligger i Birkerød.


Er du interesseret?

Send din ansøgning til os via linket ”Søg stillingen” senest den 26. juni 2023.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning med det samme. Ansøgningen vedlægges CV, eksamensbevis eller karakterudskrifter samt eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef i Rådgivning Samfundsvigtige funktioner Christian Friis på mobil 2160 2435.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Styrelsen for Forsyningssikkerhed, Datavej 20, 3460 Birkerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169730&DepartmentId=9959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846698

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet