Seneste regnskab fra CAFE VICTORIA Hørsholm ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

CAFE VICTORIA Hørsholm ApS i Hørsholm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -124.717 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CAFE VICTORIA Hørsholm ApS en bruttofortjeneste på 964.493 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Larsen & Larnæs ApS i Hørsholm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Larsen & Larnæs ApS en bruttofortjeneste på 7,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Vavoom ApS i Hørsholm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 18. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


REVISORKOMPAGNIET GODKENDT REVISIONSANPARTSSELSKAB i Hørsholm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -9.941 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REVISORKOMPAGNIET GODKENDT REVISIONSANPARTSSELSKAB en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SVEND E. HØRSHOLM ApS i Hørsholm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 351.320 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SVEND E. HØRSHOLM ApS en bruttofortjeneste på 2,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler