Rungstedgaard gør rent kagebord

På Rungstedgaard har de netop afholdt deres første eksklusive kagearrangement. Her gjorde de rent kagebord, da billetterne blev revet væk inden for kort tid.
dato

På Rungstedgaard har de netop afholdt deres første eksklusive kagearrangement. Her gjorde de rent kagebord, da billetterne blev revet væk inden for kort tid. På hotellet håber de at kunne gentage successen til efteråret, da de har et stort ønske om at være samlingssted for de lokale.

Der har netop været afholdt eksklusivt kagebord på Rungstedgaard, hvor lokale kunne mødes til en hyggelig eftermiddag på hotellet, hvor kager i alle afskygninger var omdrejningspunktet.

Alle 110 tilgængelige billletter til kagebordet var revet væk på kort tid. Det var et arrangement, der var skabt efter utallige opfordringer fra de lokale. En udfordring som de på hotellet tog op med glæde – og hvor de havde sat alle sejl ind for at skabe et overdådigt kagebord med noget for alle byens søde kagetænder.

”Vi havde valgt at samle det hele på en dag, hvor vi så til gengæld kunne give den hele armen og skabe nogle søde lækkerier for enhver smag. Vi havde også lagt en masse kræfter i dekorationen, så vi kunne skabe en fuldent smags- og sanseoplevelse for gæsterne,” siger Jakob Buus Møller Andersen, der er hoteldirektør på Rungstedgaard.

Hotellet håber på at kunne gentage successen
For dem der ikke nåede at få billetter til kagefesten, har de på Rungstedgaard planer om at gentage successen til efteråret, hvor der igen bliver afholdt et eksklusivt kagebord for de lokale gæster.

”Vi vil utrolig gerne være en lokal spiller – et sted, hvor man samles med familie og venner til nogle hyggelige timer. Vi glæder os derfor meget til forhåbentligt at kunne gentage successen til november og til at møde de lokale til en hyggelig snak – og ikke mindst en masse god kage,” fortæller Jakob Buus Møller Andersen.

Kilde: Rungstedgaard
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.