Rungsted Havnefest vender tilbage i en ny form

Fra venstre ses: Martin Nick, en af arrangørerne bag Rungsted Havnefest Morten Slotved, Hørsholms Borgmester Anders Söderberg, Havnechef for Rungsted Havn Erling Madsen, Repræsentant for søsportsforeningerne på Rungsted Havn Mikkel Glahn, Formand for Rungsted Erhvervsforening
dato

Rungsted Havnefest vender tilbage i en ny form
Koncerter med store danske musiknavne, luksusforplejning og stemningsfulde tiltag

16.-18. august 2024 i Rungsted Havn

 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Rungsted Havnefest den 16., 17. og 18. august 2024, og til en storslået weekend med fokus på høj kvalitet i alt fra musikken, underholdning til maden og stemning. Restauranter og butikker vil byde på særlige tiltag, og rundt omkring i havnen vil der være spændende aktiviteter til alle aldre.

I år introducerer Rungsted Havnefest en spændende nyhed: en række eksklusive koncerter den 16. og 17. august fra kl. 16-23. Festlighederne vil finde sted i et afgrænset område med madboder, barer, vinbarer, koncerter og underholdning, og der kræves billet for at få adgang.

Selve havnen vil dog være åben for alle, så enhver kan tage del i festlighederne. Inden for koncertområdet kan gæsterne nyde dansk musik i topklasse, mens de forkæles med lækre retter fra madboderne og udsøgte vine fra vinbarerne.

Det musikalske line-up består blandt andet af:

Hans Philip

Sanne Salomonsen feat. The Antonelli Orchestra 

Søs Fenger

Tim Christensen 

TooManyLeftHands

Flere navne offentliggøres løbende ...

Fokus på fællesskab og begejstring
Bag Rungsted Havnefest står en række kommunale og lokale kræfter, som alle glæder sig til, at havnen fyldes med sommerglade gæster, der elsker livet i vandkanten.

Morten Slotved, Hørsholms Borgmester:
”Rungsted Havnefest blev sidst afholdt i 2022. Nu vender den stærkt tilbage, og det er virkelig dejligt. I Hørsholm vil vi gerne begejstre. Med Rungsted Havnefest samles Hørsholms borgere og markerer fællesskabet til en livsglad begivenhed på en unik lokation. Der er mange professionelle kræfter bag arrangementet, og alle vil sørge for god stemning og for sikre forhold hele vejen rundt”.

Anders Söderberg, Havnechef for Rungsted Havn:
”Man kan godt begynde at tælle ned til at få sig en stor musikalsk og hyggelig oplevelse til Rungsted Havnefest – uanset hvor på havnen, man befinder sig. Musik, der hitter, hænger jo perfekt sammen med den livsglade stemning, der i forvejen er på kajen i Rungsted Havn”.

Mikkel Glahn, Formand for Rungsted Erhvervsforening:
Det er vigtigt at vise, at vi som havn åbner op for det fællesskab, vi er, og tilbyder gæsterne et fælles attraktivt tilbud. Jeg ved, at vi får en sjov og hyggelig weekend, hvor vi kan vise, hvor spændende en lokation havnen er.Gæsterne kan forvente at opleve en havn, der ikke kun huser den maritime del, men som også er musikalsk og kreativ”.

Erling Madsen, Repræsentant for søsportsforeningerne på Rungsted Havn:
”For foreningerne på Rungsted Havn er det altid en fornøjelse med en havnefest. Og vi hilser det velkomment, at den nu genoplives efter nogle års pause. Der er noget unikt ved en havnefest, som får endnu flere til at lægge vejen forbi vores herlige havn”.

Martin Nick, en af arrangørerne bag Rungsted Havnefest:
”Til Rungsted Havnefest kan man slutte sommerferien af med en hyggelig tid med gode naboer, venner og familie. Musikprogrammet består af danske navne, som især det voksne publikum vil kunne nyde. Gæsterne kan regne med en fredelig og hyggelig havnefest. Vi ønsker selvfølgelig også at tage hensyn til sejlerne, og hele havnen vil være overvåget af vagter under havnefesten, så sejlerne og andre brugere af havnen kan komme til havnen”.

Der er et begrænset antal billetter til koncertområdet, så skynd dig at sikre dine billetter allerede nu. Hvis du er hurtig, kan du købe Early Bird-billetter til en ekstra fordelagtig pris netop nu. https://billetto.dk/e/rungsted-havnefest-2024-16-17-august-billetter- 1007800

Man skal have billet for at deltage i havnefesten, men man er naturligvis velkommen til at besøge havnen og nyde alle de skønne aktiviteter uden billet.

Vi ser frem til at byde alle velkommen til Rungsted Havnefest, og til tre fantastiske dage fyldt med glæde, musik og oplevelser.

Med venlig hilsen Rungsted Havnefest

For mere information, line-up, tider mv.: www.rungstedhavnefest.dk


Kilde: Rungsted Havnefest
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.