Nyt fra Hørsholm i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Hellerup og Klampenborg

Klokken 08.07 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet forlygter og airbag fra en Porsche personbil, der havde holdt parkeret på en stikvej beliggende imellem Vingårds Allé og Tranegårdsvej i Hellerup.

Igen klokken 14.20 blev det anmeldt, at der var stjålet forlygter og airbag fra en Porsche personbil. Denne gang var det sket imellem midnat og klokken 06.00 fra en Porsche, der havde holdt parkeret på Christiansholms Tværvej i Klampenborg.

 

Brand, Hundested

Klokken 10.24 anmeldte et vidne, at han kunne se røgudvikling fra en skov nær Amtsvejen. Anmeldelsen blev undersøgt, og det viste sig, at røgen stammede fra en kontrolleret afbrænding af halmballer. Alligevel skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke.

 

Kørsel i påvirket tilstand og uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 11.15 blev en 19-årig mandlig bilist fra Valby standset og kontrolleret på Prøvekæret. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

Derudover fik han narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. 

Sluttelig blev han også fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette.

 

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 14.00 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Peder Oxes Allé, da en personbil havde svinget ud fra Brennum Park til Peder Oxes Allé, hvorved der skete sammenstød med en anden personbil, der kørte på Peder Oxes Allé.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor føreren af bilen, der kørte ud fra Brennum Park, en 36-årig kvinde fra Køge-egnen, blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. 

Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet og kun mindre materiel skade.

 

Færdselsuheld, Frederikssund

Klokken 14.15 blev det anmeldt, at en lastbil havde bakket ind i en personbil på Blødevej ud for Føtex, så personbilen var blevet skubbet cirka fem meter. En patrulje blev sendt til stedet, hvor lastbilens fører, en 49-årig mand fra Hvidovre, blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser. Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet og kun mindre materiel skade.

 

Færdselsuheld, Frederikssund

Klokken 15.15 blev det anmeldt, at en varevogn havde påkørt en knallert med fører på på Færgevej/J. F. Willumsensvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en cirka 50-årig mandlig knallertfører fra Frederikssund fortalte, at han havde en smule ondt i kroppen, men at han ikke umiddelbart var kommet alvorligt til skade. Der er endnu ikke taget stilling til, om føreren af varebilen, en 44-årig udenlandsk mand, skal sigtes i sagen.

 

Uro og uorden, Farum

Klokken 15.25 blev en patrulje tilkaldt til Farum Bytorv, fordi centervagten stod med fire drenge i 10-års-alderen, der havde rendt rundt i centeret med legetøjspistoler og skabt utryghed. Patruljen tog en snak med drengene og de relevante voksne om episoden, hvorefter patruljen forlod Farum Bytorv igen.

 

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 15.34 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning, da en personbil havde påkørt en anden personbil bagfra, idet bilerne foran havde bremset op grundet myldretidstrafikken.

Politi, sundhedsvæsen og vejhjælp blev sendt til stedet, hvor trafikken kortvarigt måtte ledes af en afkørsel, imens myndighederne arbejdede på stedet. Føreren af den påkørte bil, en 27-årig kvinde fra Helsingør, blev taget med på skadestuen til kontrol for sine eventulle skader, men hun var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade.

Føreren af den bagerste bil, en 23-årig mand fra Helsingør, blev sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed.

 

Kørsel i påvirket tilstand og uden førerret, Espergærde

Klokken 15.42 blev en 24-årig mandlig bilist fra Fredericia standset og kontrolleret på Kløvermarken i krydset med Mørdrupvej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel. Derudover fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. 

 

Ballade i bageri, Helsingør

Tirsdag eftermiddag klokken 16.45 kom en anmeldelse om, at en 45-årig udenlandsk mand skabte uro og uorden i Bagt i Stengade. Manden, der var beruset, kom ind i forretningen, hvor han begyndte at smide med porcelænet. Den 45-årige blev anholdt og taget med på politigården, hvorfra han senere blev løsladt.

 

Ung mand overfaldet, Klampenborg

En 15-årig ung mand blev tirsdag aften klokken 18.35 overfaldet af to jævnaldrende på Bakken. Her blev den 15-årige passet op af de to, som slog og sparkede ham. På baggrund af oplysninger i sagen, har politiet en formodning om, hvem gerningspersonerne kan være.

 

Grill var årsag til brand på altan, Hillerød

En beboer på Frederiksbro fik hurtigt selv slukket en mindre brand, som opstod omkring klokken 19.08 i forbindelse med brug af grill på en altan. Der er ingen meldinger om skader, hverken på bygning eller personer.

 

Knallertkører væltede og blev sigtet for spirituskørsel, Hillerød

Tirsdag aften klokken 20.17 kom en anmeldelse om, at en knallertkører var væltet på Milnersvej. Anmelderen oplyste, at knallertkøreren lugtede af alkohol og efterfølgende var kørt videre på knallerten. En patrulje blev sendt til området og fandt knallertkøreren, en 54-årig mand fra Hillerød, der viste sig at være påvirket af alkohol i en sådan grad, at han blev sigtet for spirituskørsel.

 

Mand sigtet for vold, Gilleleje

En 55-årig mand fra Gilleleje blev tirsdag aften omkring klokken 22.30 sigtet for vold, idet han tidligere på aftenen havde overfaldet en 46-årig mand. Overfaldet skete i forbindelse med en parkeringsuoverensstemmelse på Smidstrup Strandvej, hvor den 55-årige ifølge anmeldelsen tog kvælertag på den 46-årige.

 

Mindre eksplosion i pillefyr, Hillerød

Tirsdag aften klokken 20.49 skete en mindre eksplosion i forbindelse med optænding i et pillefyr på Tjærebyvej. Der blev ikke antændt nogen brand, men en rude i et mindre vindue som følge af hændelsen. Ingen personer kom til skade, og der er intet som tyder på, at eksplosionen skyldtes forsømmelse eller fejlhåndtering af pillefyret.

 

Sigtet for spirituskørsel, Humlebæk

En 34-årig mand fra Humlebæk blev tirsdag aften klokken 21.04 standset, da han kom kørende i bil ved Humlebæk Center. Her viste en alkometertest, at manden var spirituspåvirket over det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel, hvorefter han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille med henblik på den videre sagsbehandling.

 

Kørte narkokørsel uden førerret, Helsingør

Tirsdag aften blev en 23-årig mand fra Helsingør tirsdag aften omkring klokken 23.40 sigtet for kørsel uden førerret og narkokørsel. Den 23-årige blev standset, da han kom kørende ad Københavnsvej.

 

Mand skabte uro og uorden, Hellerup

En mand skabte kort efter midnat uro og uorden på Hellerupvej, hvor han gik rundt og larmede og på et tidspunkt lagde sig midt på vejen. En patrulje kom til stedet og fik gelejdet manden, en 48-årig mand med ukendt adresse, til det nærmeste busstoppested.

 

Havde joint på sig, Gentofte

Klokken 00.49 blev en 25-årig mand med ukendt adresse sigtet for at være i besiddelse af en joint. Manden blev truffet i en bil på Brogårdsvej, hvor han var passager.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk