Nyt fra Hørsholm i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Målrettet indsats mod spirituskørsel, Snekkersten

Søndag fra kl. 07.35 til 10.44 lavede en patrulje en målrettet indsats mod spirituskørsel ved Kongevejen i Helsingør. 50 køretøjer blev kontrolleret, hvilket resulterede i, at en 64-årig mand fra Nivå blev sigtet for spirituskørsel. Manden blev kørt til Hillerød hospital for at få udtaget en blodprøve, der kan fastlægge den præcise promille.  

Spirituskørsel, Frederikssund

En 61-årig kvinde fra Hillerød blev søndag kl. 10.05 stoppet i Frederikssund og sigtet for at føre et køretøj i påvirket tilstand. Kvinden blev herefter kørt til Frederikssund Hospital for at få fastlagt den præcise promille. 

Indbrud på kontor, Frederikssund

En virksomhed på Jernbanegade i Frederikssund fik søndag formiddag stjålet en hvid pengekasse indeholdende 4000 kroner fra et kontor af en ukendt gerningsmand. 

Parfumetyveri, Hillerød

En 44-årig mand fra Græsted blev søndag sigtet for butikstyveri, da han kl. 11.58 stjal to parfumer fra Bilka i Hillerød.

 

Tyveri af kaffemaskine, Gentofte

En lettere beruset 39-årig mand blev søndag kl. 16.05 stoppet i Elgiganten i Gentofte efter at have forsøgt at stjæle en kaffemaskine til 19.999 ved at fjerne produktets alarm. Manden blev sigtet for butikstyveri.

Stjålet minigraver, Hillerød

Søndag aften kl. 18.29 blev en minigraver meldt stjålet fra Frederiksværkgade i Hillerød. Maskinens indbyggede GPS ledte en patrulje til Cedervangen i Lillerød, hvor minigraveren blev fundet. Herefter hentede den rette ejermand selv minigraveren.

 

Spirituspåkørsel af to biler, Gentofte

En 62-årig kvinde fra Græsted påkørte søndag kl. 19.50 to biler på Ordrupvej i Gentofte. Det viste sig, at kvinden var påvirket af alkohol, og der blev derfor taget en blodprøve med henblik på at få fastlagt kvindens præcise promille.

 

Konfiskering af hash, Frederikssund

En 18-årig mand fra Frederikssund blev søndag aften kl. 21.55 sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer efter en patrulje fandt joint og hash på ham på Odinsvej i Frederikssund.

Røveri på Blishøj, Helsingør

En 32-årig mand fra Græsted blev søndag aften kl. 22.35 røvet på Blishøj i Helsingør, da han var ved at købe en mobiltelefon. Gerningsmanden stak af fra gerningsstedet med tyvekosterne.  

Konfiskeret hash, Helsingør

En 26-årig kvinde fra Helsingør blev søndag kl. 22.40 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer efter en betjent fandt hende i besiddelse af to klumper hash.  

Indbrud på skole, Helsingør

Natten til mandag kl. 00.06 gik alarmen på Hellebækskolen, da en rude blev knust. Det er endnu uklart, hvad præcis der er blevet stjålet. 

 

Indbrud i firmabil, Ølstykke

Mandag kl. 00.25 brød ukendte gerningsmænd ind i firmabil på Skytten i Ølstykke. Tyvene stak af fra gerningsstedet med værktøj fra køretøjet. 

Påsat brand med molotovcocktail, Hørsholm

Mandag kl. 00.29 rykkede Politi og brandvæsen ud til køretøj på Mortenstrupvej i Hørsholm, der var blevet sat i brand. Køretøjet havde brandskader på foruden, og undersøgelser viste, at en molotovcocktail havde været kastet mod køretøjet. 

Tyveri af GPS-system, Ølstykke

På et tidspunkt mellem torsdag eftermiddag og mandag morgen kl. 06.02 er et GPS-system til en værdi af 300.000 blevet stjålet fra en byggeplads på Frodebjergvej, Ølstykke.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi