Nyt fra Hørsholm i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sigtet for narkokørsel, Helsingør

En 33-årig mand Helsingør blev søndag morgen ved 07-tiden standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her viste det sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for narkokørsel.

 

Indbrud i kælderrum, Hellerup

Mellem lørdag aften og søndag morgen klokken 08.35 har der været indbrud i et kælderrum på Tuborg Strandvej. Tyven har klippet en hængelås op og har herefter stjålet noget vin.

 

Hjul stjålet, Hørsholm

Fire hjul er mellem lørdag aften og søndag formiddag klokken 09.02 blevet stjålet en bil, som stod på Gærdesmuttevej. Tyven eller tyvene har i forbindelse med tyveriet sat bilen op på nogle ølkasser.

 

Solbriller stjålet, Helsingør

Et par solbriller er mellem lørdag aften og søndag formiddag klokken 09.10 blevet stjålet fra en bil, som holdt på Stationspladsen. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Hærværk mod togvogn, Græsted

Mellem klokken 21.32 og lørdag klokken 22.15 har indtil videre ukendte gerningspersoner malet graffiti på en veterantogvogn, der stod ved Græsted Stationsvej. Hærværket blev anmeldt søndag formiddag klokken 10.07.

 

Frituregryde antændte mindre brand, Hillerød

En frituregryde antændte søndag formiddag en plante i en lejlighed på Stutterivænget. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden og der skete udelukkende sodskade ved branden.

 

Blev bedt om at skrue ned, Vedbæk

Søndag ved middagstid kørte en patrulje til Kohavevej efter en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra stedet. De tilstedeværende personer blev bedt om at sørge for, at der blev skruet ned for musikken.

 

Var i besiddelse af hash og piller, Hillerød

En 39-årig mand fra Frederiksberg blev søndag klokken 12.30 truffet ved Batzkes Bakke, hvor han var i besiddelse af en mindre mængde hash samt diverse piller. Han blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Sigtet for butikstyveri, Holte

Søndag eftermiddag klokken 13.50 blev en 34-årig mand uden fast adresse taget for butikstyveri i Kvickly i Holte Midtpunkt. Her havde manden stjålet nogle lammekroner, bacon samt en parfume. Manden blev sigtet for forholdet og afhørt til sagen.

 

Pung stjålet fra taske, Helsinge

Klokken 15.23 blev det anmeldt, at en mand mellem klokken 14.14 og 14.30 havde stjålet en pung med diverse personlige kort og kontakter fra en 82-årig kvindes taske. Tyveriet skete uden for Netto i Østergade, hvor manden havde spurgt den 82-årige om hjælp til at finde prisen på en vare. Manden beskrives som udenlandsk af udseende, 25-35 år, 180 cm høj, spinkel af bygning med sort kort hår og sort skæg. Han talte engelsk og var iført en mørk kasket.

 

Krukke kastet gennem rude, Vejby

Søndag eftermiddag blev en krukke kastet igennem en termorude til en bygning på Hanekammen. Hærværket skete mellem klokken 14.30 og 15.00 og blev anmeldt klokken 15.45.

 

Tre personer bortvist fra Rema1000, Hillerød

Søndag eftermiddag klokken 15.55 kørte en patrulje til Rema1000 på Skansevej, hvor tre personer generede kunderne og forsøgte at stjæle varer fra forretningen. To af personerne blev bortvist, og den tredje blev taget med til afhøring, hvorefter han blev løsladt.

 

Spirituskørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 16.21 blev en 60-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret på Lyngvej. Han fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Tyveri fra personbil, Fredensborg

Klokken 17.28 blev det anmeldt, at der imellem klokken 13.00 og 17.20 var blevet stjålet en pung samt noget elektronisk udstyr fra en bil, der havde holdt parkereret på Jespervej ved Eghjorten Naturlegeplads.

 

Tyveri fra personbil, Helsinge

Klokken 17.45 blev det anmeldt, at der imellem klokken 14.00 og 17.30 var blevet stjålet en pung fra en bil, der havde holdt parkereret nær Helsingevej og Præstevej.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Vejby

Klokken 19.00 blev en 20-årig mand fra Vejby truffet på Stationsvej og sigtet for netop at have smidt en joint fra sig.

 

Færdselsuheld, Kokkedal

Klokken 19.51 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Egevangen i krydset med Usserød Kongevej og Brønsholm.

En personbil ført af en 52-årig mand fra Kokkedal kørte ad Usserød Kongevej mod nord og drejede til venstre ad Egevangen, hvor et forældrepar var på vej over fodgængerovergangen med en klapvogn med deres barn i. Personbilen påkørte den ene forælder med lav fart, og muligvis også klapvognen, der under alle omstændigheder væltede i forbindelse med påkørslen af forælderen og/eller klapvognen.

En patrulje og en ambulance blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at ingen umiddelbart var kommet fysisk til skade. 

Den 52-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Kørsel i påvirket tilstand i frakendelsestiden, Frederikssund

Klokken 21.14 observerede en patrulje en personbil, der overhalede over spærrelinjerne på Frederikssundsvej nær Sigerslevvestervej. Bilen blev bragt til standsning, hvorefter den 27-årige mand fra Hillerød, der sad bag rattet, blev sigtet for den ulovlige overhaling.

Derudover viste det sig, at manden var frakendt retten til at køre bil og stadig befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for alligevel at køre bil, ligesom han fik narkometeret til at slå ud for påvirkning af kokain, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

To mænd anholdt for to røverier, Helsingør og Hornbæk

Klokken 02.04 blev det anmeldt, at en 42-årig mand kort forinden på Stengade i Helsingør var blevet frarøvet sit ur af to gerningspersoner under trusler om vold. Patruljer kørte til området for at lede efter de to personer.

Klokken 03.28 indløb der endnu en anmeldelse om røveri, idet en 35-årig mand på Sandagerhusvej i Hornbæk var blevet frarøvet sin telefon under trusler med kniv af to gerningspersoner. Patruljer kørte også her til området for at lede efter de to personer.

Kort efter blev to mænd truffet i Helsingør, og på baggrund af de afgivne signalementer blev de to mænd anholdt og sigtet for begge røverier.

Nordsjællands Politi kan af hensyn til efterforskning i sagen ikke oplyse yderligere på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse, men det forventes, at de to mænd fremstilles i grundlovsforhør i løbet af mandag.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 9.-15. maj 2022

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler