Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hørsholm - torsdag den 24. december

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Stjal bukser

Hillerød: Onsdag formiddag klokken 11.18 stjal en 34-årig udenlandsk mand med ukendt adresse et par bukser i Bilka i Slotsarkaderne. Manden blev imidlertid afsløret og politiet tilkaldt. Den 34-årige blev taget med til afhøring på politigården og blev løsladt efter at have betalt en straksbøde.

Narkobilist havde joint på sig

Hillerød: En 25-årig mand fra Ølsted blev onsdag eftermiddag klokken 14.55 standset og sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer samt for besiddelse af en joint, da han kom kørende ad Sigrunsvej. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Tyveri udviklede sig til røveri

Birkerød: Onsdag eftermiddag klokken 15.50 udviklede et butikstyveri sig til et røveri, da en 41-årig mand fra København havde stjålet øl og chokolade i Netto i Teglporten. Da en butiksvagt stoppede manden, der var på vej ud af forretningen, reagerede den 41-årige ved at slå vagten, som fik skader på sin ene hånd. Den 41-årige blev anholdt og fremstilles i grundlovsforhør i løbet af i dag, torsdag.

Tyv taget på fersk gerning

Hillerød: Onsdag eftermiddag klokken 17.15 blev en 31-årig udenlandsk mand med ukendt adresse taget for butikstyveri i forretningen New Yorker i Slotsgade. Den 31-årige blev taget med på politistationen, hvor han blev afhørt og efterfølgende modtog en straksbøde.

Kørte over i modsatte vejbane

Smørum: En 55-årig mand fra København kørte onsdag eftermiddag klokken 17.20 over i den modsatte kørebane på Tværvej og påkørte her en 52-årig kvinde fra Ølstykke. Uheldet skyldtes efter al sandsynlighed, at den 55-årige fik et ildebefindende og han blev derfor kørte til tjek på hospitalet. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Brand under tag

Espergærde: Onsdag aften klokken 19.15 var der en mindre brand under et tag på en industribygning på Højvangen. Branden blev hurtig slukket og var formentlig opstået ved noget plastik. Ingen personer kom til skade.

Hærværk mod butik

Helsingør: Mellem klokken 17.45 og 19.00 onsdag er der malet graffiti på vinduerne til forretningen Kagefryd i Helsingør.

Sigtet for tyveri fra bil

Hellerup: Tre unge mænd på henholdsvis 15, 5 og 16 år, og alle fra Bagsværd, valgte den forkerte bil at bryde ind i, da de onsdag aften klokken 20.35 udså sig en bil på Kildegårdsvej. Bilens ejer opdagede nemlig de tre og satte efter dem på sin cykel, alt imens han kontaktede politiet, som på baggrund af mandens oplysninger kunne sende flere patruljer mod området. Her blev de tre pågrebet, sigtet for tyveri og taget med på politigården til videre afhøring. Både de sociale myndigheder og de unges forældre bliver orienteret om sagen.

Sigtet for narkokørsel

Charlottenlund: Klokken 21.58 onsdag aften blev en 20-årig mand fra Gentofte standset, da han kom kørende ad Kystvejen ud for Skovshoved havn. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af euforiserende stoffer og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Fyrværkeri til gene

Nordsjælland: Der har i det forgangne døgn været flere anmeldelser om fyrværkeri til gene forskellige steder i Nordsjællands politikreds. Blandt andet blev der kastet med kanonslag ved Kokkedal Station ved 17-tiden. Der var dog hverken fyrværkeri eller mulige gerningsmænd at se, da en patrulje kort efter kørte rundt i området. Omkring klokken 21 skød nogle unge mennesker fyrværkeri af mod hinanden samt mod biler og bygninger på Ny Harløsevej og ved 22-tiden skudt blev der fyrværkeri af på Pontsøvej, her var dog ingen personer at se, da en patrulje få minutter senere kom til stedet.

Stjal kontanter og tobak

Hørsholm: To mænd begik onsdag aften klokken 23.05 røveri mod 7-Eleven på Kokkedal Station. Her passede de den 24-årige medarbejder op, da hun forlod forretningen og fik hende til at låse døren op og slå alarmen fra. Inde i forretningen stjal mændene kontanter og tobaksvarer, hvorefter de forlod stedet. De to mænd beskrives som A: mellemøstlig af udseende, 175-180 cm. høj, ca. 19-20 år, almindelig af bygning og iført mørkt tøj og sort mundbind, han talte dansk uden accent. B: mellemøstlig af udseende, 175-180 cm. høj, ca. 19-20 år, spinkel af bygning, mørkt skæg, iført mørkt tøj, sort mundbind og medbragte en sort rygsæk, han talte dansk uden accent. 

Spritbilist flygtede fra uheld

Snekkersten: En 21-årig mand fra Snekkersten flygtede klokken 03.02 natten til torsdag fra et færdselsuheld på Strandvejen, hvor han påkørte en parkeret bil. Den 21-årige, som skulle vise sig at have en promille over den tilladte, blev umiddelbart efter anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev taget med på politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve, som skal fastlægge den 21-åriges nøjagtige promille. Den 21-årige blev løsladt igen klokken 06.09 torsdag morgen.

Skød med fyrværkeri mod parkerede biler

Nærum: En gruppe drenge skød klokken 03.19 natten til torsdag med fyrværkeri mod nogle parkerede biler på Nærum Vænge. Drengene var ikke at se, da en patrulje kom til stedet og efterfølgende kørte rundt i området.

Sommerhus nedbrændt

Jægerspris: Klokken 04.26 natten til torsdag udbrød der brand i et sommerhus på Høgevænget. Sommerhuset var kort efter branden udbrød, omspændt af flammer og stod ikke til at redde. Der var ingen, hverken dyr eller mennesker, i sommerhuset, da branden brød ud. Den nøjagtige årsag til branden kendes ikke, der er dog intet, der tyder på, at branden var påsat.

Mistænkelig mænd foran hus

Frederikssund: En 27-årig kvinde vågnede klokken 05.15 torsdag morgen ved, at noget lys tændte foran hendes bolig. Da hun kiggede ud af vinduet, så hun to mænd, den ene spinkel, den anden muskuløs og begge iklædt sort tøj og hættetrøjer, og kvinden ringede derfor straks til politiet. Mændene forsvandt imidlertid fra stedet og var ikke i området, da patruljen ankom. Mændene medbragte i øvrigt en rød taske med værktøj.

Der udkommer ingen Indbrudsoversigt i dag.
 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler