Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hørsholm - torsdag den 15. oktober

Profilbillede
Ninna Jalog

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil, Helsinge

Klokken 07.17 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 15.00 og onsdag klokken 07.00 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Møllevænget.

 

Mistænkeligt forhold, Hørsholm

Klokken 08.40 anmeldte en kvinde, at hun en halv times tid forinden havde set en mand gående på Rungstedvej på vej ned mod vandet, som muligvis havde en pistollignende genstand på sig. Flere patruljer blev sendt til området, men manden blev ikke udfundet.

Manden beskrives som: Mand, cirka 30 år gammel, lys i huden, iklædt blåt joggingsæt og hætte over hovedet.

Politiet tager den slags anmeldelser meget alvorligt, men det kan være, at manden ikke havde en pistollignende genstand på sig, eller at der ikke var tale om en ægte pistol. Nordsjællands Politi vil derfor gerne høre fra manden på telefon 114. 

 

Færdselsuheld og kørsel uden førerret, Jægerspris

Klokken 09.53 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld, idet en bilist havde mistet herredømmet over en personbil under et højresving ved Druedalsvej i krydset Landerslevvej og Over Draaby, hvorefter bilen var kørt ind i en hæk.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 16-årig kvindelig bilist fra Vordingborg blev truffet og sigtet for kørsel uden førerret, ligesom de relevante voksne samt de relevante myndigheder blev underrettet om episoden. Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet, ligesom der heller ikke var sket alvorlige materielle skader.

 

Parkeringsvagt i problemer, Helsingør

Klokken 11.55 trykkede en p-vagt på sin overfaldsalarm under tjeneste på Fredsvænget. En patrulje blev sendt til stedet, hvor p-vagten fortalte, at der havde været diskussion imellem denne og en bilist, hvorefter bilisten havde kørt sin bil på en sådan måde, at det muligvis kunne tolkes som om, at bilisten bevidst forsøgte at påkøre p-vagten.

P-vagten blev af patruljen vejledt om sine muligheder for at anmelde forholdet, hvis denne ønskede dette.

 

Gasledning gravet over, Hørsholm

Klokken 15.55 blev det anmeldt, at en gasledning fejlagtigt var blevet gravet over på Bakkediget. Politi blev sendt til stedet, hvorefter der blev afspærret fra gaslækket og i en radius på 100 meter. Klokken 16.55 havde gasdistributionsselskabet fået lukket for gassen, hvorefter afspærringen kunne hæves igen.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 16.48 anmeldte en butiksdetektiv fra Slotsarkaderne, at de havde pågrebet en kvindelig butikstyv, der havde stjålet fra fire butikker i Slotsarkaderne. Da kvinden var under 18 år gammel, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 17-årig kvinde fra Hundested blev sigtet for at have stjålet fra Matas, Normal, Hunkemüller og Bilka.

 

Mistænkeligt forhold, Jægerspris

Klokken 17.54 anmeldte en kvinde, at hun netop havde været inde for at tømme postkassen ved Løjert-huset, da en ukendt mand omgående løb fra stedet. Der var ikke tegn på indbrud, men anmelderen fandt mandens opførsel mistænkelig.

Mandens beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, 24-25 år, 178-180 cm, spinkel af bygning, brun i huden. Ubarberet og med sorte, buskede øjenbryn. Talte engelsk. 

 

Mand anholdt efter at have kigget ind gennem vindue i villa, Kgs. Lyngby

Klokken 18.55 indløb der anmeldelse om, at en mand stod og kiggede ind ad et vindue til en villa på Fuglevadsvej, og da en person på adressen fandt dette mistænkeligt, blev politiet tilkaldt. Ved patruljens ankomst var manden imidlertid forsvundet, og patruljen kørte derfor rundt i området for at lede efter ham.

I den forbindelse traf de en 47-årig mand fra området, som kort forinden umotiveret var blevet slået i ansigtet af en mand, som svarede til beskrivelsen af den mand, som kort forinden havde kigget ind ad villaens vindue. Patruljen fortsatte derefter sin rundering i området.

Kort efter modtog patruljen via Vagtcentralen information fra den 47-årige om, at manden nu befandt sig på Lundtoftevej. De kørte derfor til stedet, hvor de traf en 34-årig mand fra Himmerlands-området, som svarede til beskrivelsen fra de ovennævnte forhold, og han blev derfor anholdt og sigtet for disse.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

På Havnelinien skete der klokken 19.13 et solofærdselsuheld, da en 45-årig mandlig motorcyklist fra Roskilde i en venstrekurve mistede herredømmet over sin motorcykel. Motorcyklisten blev herefter kørt med ambulance til hospitalet, idet han formentlig havde brækket nogle ribben, et knæ og en skulder.

 

Færdselsuheld, Charlottenlund

Klokken 19.29 påkørte en 79-årig kvindelig bilist fra Charlottenlund en bil, som holdt parkeret på Jægersborg Alle, hvilket medførte, at den 79-årige kvindes bil landede med taget nedad. En patrulje kørte til stedet, hvor vejen for en stund blev spærret i begge retninger, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den 79-årige fører blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Besiddelse af stoffer, Birkerød

På Stationsvej blev en 19-årig mand klokken 23,10 truffet af en patrulje, mens han stod og røg en joint. Han var derudover også i besiddelse af flere urøgede joints, og han blev derfor sigtet for disse forhold.

 

Brand i skurvogn, Farum

Klokken 00.45 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en skurvogn på Farum Hovedgade. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der ikke var ild i skurvognen, men alene røgudvikling. Fire personer på stedet blev efterfølgende tilset af en ambulance, som var blevet rekvireret til stedet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er årsagen til røgudviklingen ikke fastlagt, men røgen kan muligvis stamme fra en el-radiator, som en dyne lå henover.

 

Færdselsuheld, Smørum

En 24-årig mandlig bilist fra Ishøj kom klokken 00.59 kørende ad Smørum Parkvej mod nord, hvor han kørte lige over i en rundkørsel og påkørte en påbudstavle. En patrulje kørte til stedet, hvor de vurderede, at den 24-årige formentlig havde været påvirket af euforiserende stoffer under uheldet, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han modtog også en sigtelse for ikke at have medbragt sit kørekort.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men føreren af bilen blev efterfølgende kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Tumult, Gentofte

På Hoeghsmindevej henvendte fire mænd i en Green Mobility-bil sig til to unge mænd fra lokalområdet klokken 03.57 og spurgte, om de havde nogen penge på sig. Det afviste de to unge mænd, og der opstod herefter noget tumult, inden de fire mænd kørte fra stedet. 

Tirsdag omkring klokken 23 var en anden ung mand fra lokalområdet også blevet antastet af nogle personer kørende i en Green Mobility-bil. Her havde de kørt efter den unge mand på Strandvejen, indtil han havde mulighed for at gemme sig fra dem i en have.

 

Brand i køretøj, Hellerup

På Lundeskovsvej opstod der omkring klokken 05.25 brand i et køretøj. En patrulje kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er årsagen til branden ukendt.

 

Tyveri fra varebil, Ålsgårde

Klokken 05.46 blev det anmeldt, at der fra en varebil, som holdt parkeret på Carsten Hauchs Vej var blevet stjålet værktøj for et større beløb. Ukendte gerningsmænd skaffede sig afgang til bilen ved at bore låsen op på døren ind til varerummet.

 

Indbrud i forretning, Frederikssund

I Flügger på Frederiksværkvej blev der klokken 06.48 konstateret indbrud. Ukendte gerningsmænd skaffede sig adgang til butikken ved tage en rude ud, og fra stedet blev der stjålet værktøj, pensler og tøj.
 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler