Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hørsholm - tirsdag den 29. december

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 07.08 skete der et solofærdselsuheld på Roskildevej, da en 28-årig kvindelig bilist fra Hillerød kom kørende i sydlig retning ad Roskildevej og ved udkørslen fra en rundkørsel påkørte et vejskilt i midterrabatten. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men kvinden blev for en sikkerheds skyld tilser i en ambulance, som var kommet til stedet.

 

Sigtet for at undlade at standse efter færdselsuheld, Rungsted Kyst

Klokken 09.27 blev det anmeldt, at en 58-årig mandlig beboer på Vallerød Banevej havde opdaget, at nogen i løbet af natten havde kørt hans hæk ned, og at der lå bilfragmenter og en nummerplade. Der var dog ikke nogen bil på stedet. På baggrund af nummerpladeoplysningerne kunne politiet finde frem til ejeren af bilen, en 24-årig mand fra Fredensborg, som erkendte, at han kørte galt med sin bil klokken 02.30, og han blev derfor sigtet for ikke at overholde sine forpligtelser i forbindelse med et færdselsuheld, idet han havde undladt at standse.

 

Færdselsuheld, Farum

En 43-årig kvindelig bilist fra Frederikssund kom klokken 10.53 kørende i sydlig retning ad tilkørselsrampen til Hillerødmotorvejen ved Farum, da hun mistede herredømmet over sin bil og påkørte et autoværn. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men kvinden blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. Grundet bilens placering måtte der i en periode benyttes tavlevogn, indtil der var ryddet op efter uheldet.

 

Ulovlig indtrængen i festlokale, Allerød

Klokken 11.42 blev det anmeldt, at ukendte gerningspersoner mellem fredag klokken 17.00 og lørdag klokken 18.00 sparkede døren ind til et festlokale på Ørnevang. Her holdt de formentlig fest, idet stedet bar præg af, at nogen havde taget ophold der i kortere tid. Blandt andet var bordene smidt rundt, og der lå cigaretskodder på stedet.

 

Tyveri fra varebil, Vejby

Mellem onsdag klokken 15.00 og mandag klokken 12.00 blev låsen til varerummet på en varebil, som holdt parkeret på Lundevej, brudt op. Fra varerummet blev der stjålet både elektrisk værktøj og håndværktøj.

 

Hærværk, Ølstykke

Klokken 13.01 blev det anmeldt, at der mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 11.00 blev skåret hul i højre fordæk på en personbil, som holdt parkeret på Jadevej. Der er formentlig tale om samme ukendte gerningspersoner, der også punkterede og skar dæk op på flere biler i samme tidsrum på Opalvej, som nævnt i døgnrapporten fra den 27. – 28. december. 

 

Hærværk, Virum

Mellem fredag klokken 15.00 og mandag klokken 13.00 smadrede ukendte gerningspersoner begge sidespejle på en bil, som holdt parkeret på I.H. Mundts Vej.

 

Hærens ammunitionsrydningstjeneste afhentede fyrværkeri ved arrest, Helsingør

Klokken 13.24 blev det anmeldt, at personale fra Helsingør Arrest havde fundet en fyrværkerilignende genstand inden for hegnet til arresten. Der blev taget kontakt til Hærens ammunitionsrydningstjeneste, som efterfølgende kom til stedet for at håndtere genstanden.

 

Færdselsuheld, Hillerød

På Fredensborgvej ved Isterødvejen skete der klokken 13.38 et færdselsuheld, da to biler kørte sammen. Tilkørslen til Isterødvejen mod øst blev i den forbindelse spærret i en periode. Der skete ikke umiddelbart større personskade på de to parter, en 36-årig mand fra Jægerspris og en 40-årig udenlandsk mand, til skade, men der blev for en sikkerhed skyld sendt en ambulance til stedet. 

Idet den 40-årige mandlige bilist blev vurderet spirituspåvirket over det tilladte, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel, og der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå mandens eventuelle præcise promille.

 

Indbrud i supermarked, Birkerød

Klokken 15.16 blev det anmeldt, at der søndag klokken 03.42 var indbrud i Føtex på Stiholmsvej. Ukendte gerningspersoner tiltvang sig adgang til stedet ved at knuse en rude på siden af butikken. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande. 

 

Færdselsuheld, Hillerød

En 76-årig mandlig bilist fra København kom klokken 16.13 kørende ad isterødvejen i vestlig retning i 1. vognbane, hvor han svingede til venstre for at foretage en U-vending henover en spærreflade. Samtidig kom en 56-årig mandlig bilist fra Bagsværd kørende i samme retning i 2. vognbane, og den 76-årige bilist kørte ud foran ham, hvorved den 56-årige bilist påkørte den 76-årige. 

Grundet bilernes placering blev vejen spærret i begge retninger, hvilket i en periode skabte større kø på stedet, indtil der var ryddet op efter uheldet.

Der skete i forbindelse med uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. 

Den 76-årige mandlige bilist blev efterfølende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

 

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 16.51 blev det anmeldt, at tre unge drenge fyrede fyrværkeri af mod personer på stierne ved Blishøj. En patrulje kørte til stedet, hvor drengene stak af ved ankomsten, og det var ikke muligt for patruljen at få standset dem, inden de forsvandt ud af syne.

 

Uro og uorden, Skibby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 17.57, blev der affyret fyrværkeri ved Skibby Skole af en gruppe på fem unge personer, hvilket havde fået en anden gruppe unge til at flygte fra stedet. En patrulje kørte dertil, men det var hverken muligt at udfinde nogen personer eller fyrværkeri, som kunne relateres til hændelsen.

 

Bedrageri, Græsted

Klokken 19.12 blev det anmeldt, at to unge mænd med få minutters mellemrum omkring klokken 18.18 kom ind i Rema1000 på Vestvej, hvor de begge bad om flere kartoner cigaretter. Inden betaling begyndte de at tale med både ekspedienten og hinanden, og undervejs lykkedes det dem at få kartonerne med cigaretter puttet i poser, hvorefter de løb fra stedet uden at betale for cigaretterne.

De to mænd beskrives som:
A: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 17-22 år, 175-185 cm, almindelig af bygning, hvid i huden og med kort hår. Iført grå kasket, mundbind, hvid hættetrøje henover kasket, grå dunjakke med grøn lynlås og hætte. Talte dansk.
B: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 17-22 år, 175-185 cm, almindelig af bygning og hvid i huden. Iført sort hættetrøje samt mundbind. Talte dansk.

 

Kørsel uden førerret, Skibby

En 23-årig mandlig bilist fra Skibby kom klokken 19.18 kørende ad Hovedgaden, da han blev standset af en patrulje og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne han imidlertid ikke efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig førerret til bilen, og han blev derfor sigtet for at køre på trods af dette.

 

Sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed, Smørum

Der indløb klokken 19.40 en anmeldelse om, at nogle unge mennesker kastede med fyrværkeri fra biler efter to unge piger på Flodvej bag Smørumcentret. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til et køretøj svarende til beskrivelsen fra anmeldelsen. Her blev fem unge mennesker, en 17-årig mand fra Ishøj, en 18-årig mand fra Smørum, en 16-årig kvinde fra Glostrup, en 15-årig mand fra Måløv og en 19-årig mand fra Smørum, sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed. 

 

Unge skabte utryghed i opgang, Frederikssund

Klokken 20.26 blev det anmeldt, at nogle unge mennesker havde taget ophold i en opgang på Roskildevej, hvor de skabte utryghed for beboerne og formentlig også røg hash. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf fire unge mænd, som de fik en alvorlig samtale med om deres adfærd. Den ene, en 16-årig fra Frederikssund, blev også fundet i besiddelse af en mindre mængde euforiserende stoffer, hvilket han blev sigtet for, inden hele gruppen blev bedt om at forlade stedet.

 

Unge drenge sparkede dør op til festlokale, Birkerød

Der indløb klokken 20.30 anmeldelse om, at nogle unge drenge havde sparket døren ind til et festlokale på Møllevangen, hvor de nu befandt sig. En patrulje kørte til stedet, hvor en flok drenge ved patruljens ankomst løb fra stedet, og det var ikke muligt for patruljen at standse dem, inden de forsvandt ud af syne. 

 

Butikstyveri, Holte

Klokken 20.34 blev det anmeldt, at en 13-årig og en 16-årig pige havde stjålet en flaske vodka fra Kvickly i Holte Midtpunkt. Grundet pigernes unge alder kørte en patrulje til stedet, hvor den 16-årige blev sigtet for butikstyveri. Derudover blev der taget kontakt til begge pigers forældre og de sociale myndigheder.

 

Uro og uorden, Slangerup

Klokken 20.58 indløb der anmeldelse om, at nogle unge mennesker fyrede fyrværkeri af mod busserne og forbipasserende ved Slangerup Rutebilsstation. En patrulje kørte til stedet, hvor de fandt spor efter affyret fyrværkeri, men det var ikke muligt at udfinde nogen personer, som kunne relateres til hændelsen.

 

Anmeldelse om affyring af kanonslag, Ølstykke

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 21.18 blev der ved Stengårdsskolen skudt kanonslag af af en mindre gruppe unge drenge. Da en patrulje ankom til stedet, var gruppen imidlertid forsvundet, og det var heller ikke muligt at udfinde dem i forbindelse med en efterfølgende rundering i området.

 

Anmeldelser om affyring af bomberør, Skævinge

Klokken 21.41 indløb der anmeldelse om, at en mindre gruppe unge drenge skød bomberød af mod vinduer på Ny Harløsevej. Efterfølgende indløb der også anmeldelse om, at en gruppe unge, som var ankommet til stedet i tre biler, fyrede fyrværkeri af efter hinanden på parkeringspladsen ved Skævinge Skole. En patrulje kørte til stedet, men gruppen var i mellemtiden forsvundet og blev heller ikke udfundet ved en efterfølgende rundering i området.

 

Uro og uorden, Jægerspris

Klokken 21.58 blev det anmeldt, at nogle unge drenge stod på taget ved Jægerspris Skole, hvor de affyrede fyrværkeri fra. En patrulje kørte til stedet, hvor der dog ikke længer befandt sig nogen på skolens tag, og da patruljen runderede i området, var det ej ikke muligt at udfinde de unge.

 

Forsætlig brandstiftelse, Kokkedal

På en parkeringsplads på Egedalsvænge blev der klokken 22.41 sat ild til et køretøj, og to ukendte gerningspersoner blev set løbe derfra. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket. Der blev efterfølgende udfundet en benzindunk i nærheden, og Nordsjællands Politi formoder derfor, at branden var påsat.

De to personer, som løb fra stedet, beskrives som:
A: mand, 17-18 år, 170-180 cm, mørk i huden. Iført sort dunjakke og i øvrigt sort tøj og et mundbind.
B: mand, 17-18 år, 170-180 cm, mørk i huden. Iført sort tøj.

 

Fest og fyrværkeri, Hørsholm

Klokken 23.13 blev det anmeldt, at der blev holdt fest i området omkring Stakkeledet, og at der i den forbindelse blev affyret fyrværkeri ind over husene og bilerne på stedet. En patrulje kørte dertil, men det var ikke muligt at udfinde nogen personer, som kunne sættes i relation til hændelsen. 

 

Fyrværkeri nær huse med stråtag, Kgs. Lyngby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 00.09, blev der affyret fyrværkeri i området omkring Bondebyen, hvor der var mange huse med stråtag. En patrulje kørte til området for at rundere, men det var ikke muligt at udfinde personer, som kunne relateres til hændelsen.

Nordsjællands Politi minder om, at der ikke må affyres fyrværkeri nærmere end 100 meter fra en bygning med let antændeligt tag, som for eksempel stråtag. For raketter er afstandskravet 200 meter til bygninger med letantændeligt tag, og i blæsevejr fordobles dette afstandskrav.

 

Indbrud på tankstation, Ølstykke

Klokken 01.28 brød fire maskerede mænd ind genne frontdøren til Q8 på Karmstensvej. På stedet opbrød de et cigaretskab og stjal cigaretter for et større beløb, ligesom de også stjal to rammer med sodavand, inden de forlod stedet igen, kørende i en gråmetallic Audi.

 

Brand i container, Liseleje

Det blev klokken 01.40 anmeldt, at der var ild i en container på Lisehøjvej. Politi og brandvæsen kørte derfor til stedet, hvor branden blev slukket. To personer blev set løbe fra stedet, men det var ikke umiddelbart muligt at fastslå, at de skulle have noget med branden at gøre. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse har det ikke været muligt at fastslå, om branden var påsat.

 

Forsøgte at køre fra politiet, Hundested

Da en patrulje befandt sig ved Høje Topholm, kom en bil kørende i modsat retning, og da føreren af bilen bemærkede patruljen, forsøgte han at køre væk i høj fart. Patruljen satte derfor efter bilen, som blev standset på Gransagervej. Her viste et narkometer, at bilens fører, en 20-årig mand fra Hundested, formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain, hvorfor han også blev sigtet for dette. 

Den 20-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 03.18 blev det anmeldt, at der fra en bil blev kastet med kanonslag på Kongevejen nær trækbanen. En patrulje kørte til området, hvor de fik kontakt til en bil, som svarede til beskrivelsen fra anmeldelsen. Det var dog ikke umiddelbart muligt at konstatere, om personerne i bilen havde været i besiddelse af ulovligt fyrværkeri, men de tre 20-årige mænd fra Helsingør, som befandt sig i bilen, fik alle registreret deres generalia, ligesom patruljen tog en samtale med dem om brugen af fyrværkeri.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds den 28. - 29. december 2020

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler