Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hørsholm - onsdag den 30. december

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistænkeligt forhold, Skibby

Klokken 07.53 blev der anmeldt et mistænkeligt forhold ved Venslev Huse. En hund tilhørende en beboer i området havde fra sit hjem gøet voldsomt, hvilket havde fået beboeren til at kigge ud af vinduet. Her kunne anmelder se to mænd løbe fra stedet og køre væk i en hvid kassevogn i retning mod Venslev. En patrulje blev sendt til området, men det lykkedes ikke at udfinde de to mænd eller kassevognen.

Ros til hunden for at være opmærksom og ros til borgeren for at anmelde forholdet.

Indbrud i skole, Skibby

Klokken 12.54 blev det anmeldt fra Fjordlandsskolen, at der imellem mandag klokken 22.25 og tirsdag klokken 10.00 havde været indbrud på skolen, hvorfra der var blevet stjålet computere. Gerningspersonerne var kommet ind ved at bryde et vindue til lærerværelset op.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 14.48 anmeldte personalet fra Føtex, at de havde pågrebet en kvindelig butikstyv, der havde forsøgt at stjæle i alt syv deodoranter og parfumer. Da kvinden ikke var samarbejdsvillig, kunne personalet ikke selv anmelde forholdet online, hvorfor en patrulje måtte sendes til stedet for at sigte butikstyven, en 48-årig kvinde fra Hillerød, for forholdet.

Tyveri fra varebil, Frederikssund

Klokken 15.44 blev det anmeldt, at der imellem den 22. december og den 29. december var blevet stjålet to pladevibratorer og en sækkevogn fra en varebil, der havde holdt parkeret på Roskildevej.

Færdselskontrol, Kgs. Lyngby

Fra cirka klokken 16.00 til cirka klokken 18.00 foretog Nordsjællands Politi færdselskontrol med fokus på hastighed ved på Helsingørmotorvejen ved Klampenborgvej. Det førte til 11 sigtelser, hvoraf seks bilister står til et klip i kørekortet, ligesom en af bilisterne var efterlyst til fogedretten, hvorfor denne blev anholdt.

Mistænkeligt forhold, Hørsholm

Klokken 16.30 anmeldte en kvinde fra Nygårdsvænget, at en fremmed mand et kvarter forinden havde indfundet sig i hendes bryggers, men at han hastigt forlod stedet, da han så hende.

Manden beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, 28-30 år, 185 cm, almindelig af bygning, brun i huden, med sort hård. Talte i telefon på et fremmedsprog. Iført mørkt tøj og sort kasket samt et mavebælte, hvorpå der stod Gucci, skråt over brystet.

Kørsel uden førerret, Hillerød

Klokken 17.50 blev en 37-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Torvet. Her viste det sig, at han sad bag rattet, selvom han ikke måtte det, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Kørsel uden førerret, Hillerød

Klokken 18.20 anmeldte en bilist, at han kørte bag et køretøj, der slingrede, og bilsiten mistænkte, at føreren af det slingrende køretøj var påvirket.

En patrulje blev sendt til området, og på Herredsvejen lykkedes det at få bragt køretøjet til standsning. Her viste det sig, at føreren ikke var påvirket. Til gengæld havde den 54-årige mandlige fører med udenlandsk adresse ikke noget kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 19.46 blev en 22-årig mand fra København visiteret på en parkeringsplads ved Slotsgade. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash fordelt i fire pølsemandsposer samt en joint, og han blev derfor sigtet for dette.

Brand, Farum

Klokken 19.51 blev det anmeldt, at tre personer havde smidt noget ned i en container, hvorefter det begyndte at ryge fra containeren. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik håndteret containeren, ligesom brandvæsnet pøsede vand på de øvrige containere i området for at besværliggøre eventuelle fremtidige forsøg på ildspåsættelser.

Der blev truffet otte-ti unge mænd i området, hvis generalia blev sikret, og Nordsjællands Politi skal nu blandt andet kigge på videoovervågning fra området. 

Uro og uorden, Hillerød

Klokken 22.39 var en patrulje forbi en kælder i Østervang og bortvise seks unge mænd i alderen 22-24 fra Hillerød, Helsingør og København, efter det var blevet anmeldt, at de larmede, skabte utryghed samt røg hash i kælderen.

Butikstyveri, Fredensborg

Klokken 21.03 anmeldte personalet fra Netto, at tre kvinder i forening havde forsøgt at stjæle diverse fødevarer for cirka 1.500 kroner. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de tre kvinder, en 36-årig fra Espergærde, en 43-årig fra Helsinge samt en 34-årig fra Helsingør, blev sigtet for butikstyveri.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 01.31 blev det anmeldt, at der gik nogle personer rundt med lommelygter i en bolig på Carl Baggers Vej, og anmelderen frygtede, at der var tale om indbrudstyve.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om et legalt forhold. Alligevel skal der lyde ros til anmelderen for at kontakte politiet på baggrund af sin mistanke. 

Kørsel i påvirket tilstand, Snekkersten

Klokken 03.25 blev en 38-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Klostermosevej ved Smakkevej. Her fik han narkomeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Affyring af fyrværkeri, hele Nordsjælland

Der er i løbet af det forgangne døgn indløbet flere anmeldelser om affyring af fyrværkeri, hvoraf flere af anmeldelserne har lydt på, at der ikke bliver vist tilstrækkeligt hensyn for omgivelserne.

Nordsjællands Politi minder om, at der ikke må affyres fyrværkeri nærmere end 100 meter fra en bygning med let antændeligt tag, som for eksempel stråtag. For raketter er afstandskravet 200 meter til bygninger med letantændeligt tag, og i blæsevejr fordobles dette afstandskrav. Derudover minder Nordsjællands Politi om, at fyrværkeri ikke skal affyres efter andre mennesker, heller ikke selvom det i forbindelse med leg bliver rettet mod personer, man kender i forvejen. 

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 29.-30. december 2020

 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler