Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hørsholm - mandag den 28. december

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kvinde befamlet, Helsingør

Klokken 08.11 anmeldte en 26-årig kvinde fra lokalområdet, at hun netop var kommet gående med barnevogn ved tunnelen til Kvickly ved Prøvestenscentret, da en ukendt mand tog sin hånd op under hendes jakke og i den forbindelse rørte ved hendes bagdel, hvorefter han løb fra stedet. En patrulje runderede kort efter i området, men det var ikke muligt at udfinde manden.

 

Hærværk, Hillerød

Mellem tirsdag klokken 15.00 og søndag klokken 09.50 blev der begået hærværk mod en gravemaskine, som stod parkeret på en sti ved Jespervej. Ukendte gerningsmænd havde i perioden smadret syv af gravemaskinens vinduer med et ukendt redskab.

 

Tyveri fra varebil, flere steder

Klokken 12.07 blev det anmeldt, at der fra en varebil, som holdt parkeret på Søvejen i Helsingør mellem onsdag klokken 15.00 og søndag klokken 10.00 var blevet stjålet elektrisk og manuelt værktøj. Ukendte gerningsmænd havde tiltvunget sig adgang til bilen ved at knuse højre siderude.

Også en varebil, som holdt parkeret på Oldenvej i Kvistgård mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 06.00 havde ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 12.50, været udsat for tyveri. Her var håndtaget til bagdøren blevet opbrudt. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er eventuelle stjålne genstande endnu ikke opgjort. 

Klokken 13.02 blev det anmeldt, at også en varebil, som holdt parkeret på Mortenstrupvej i Hørsholm mellem onsdag klokken 12.30 og søndag klokken 11.00 havde fået knust bagruden. Fra bilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

 

Narkokørsel, Frederikssund

En 41-årig mandlig bilist blev klokken 13.20 standset af en patrulje på J.F. Willumens Vej i krydset ved Færgevej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Hærværk, Gilleleje

Klokken 13.32 blev det anmeldt, at en bil, som havde holdt parkeret på Niels Jensens Vej mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 12.00, var blevet udsat for hærværk, idet forruden var blevet delvist knust, og der var en bule i kølerhjelmen oppe ved forruden. 

 

Kørsel uden førerret, Græsted

En 54-årig mandlig bilist fra Rågeleje blev klokken 14.00 standset af en patrulje på Tinghusevej, hvor han blev bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne manden imidlertid ikke efterkomme, da han havde fået sin førerret inddraget, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. 

 

Hærværk, Klampenborg

Mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 14.00 blev der begået hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Taarbæk Strandvej. Ukendte gerningsmænd knækkede en vinduesvisker på bilen og efterlod nogle engangshandsker og mundbind på forruden.

 

Unge fyrede fyrværkeri af vandret, Klampenborg

Klokken 14.18 indløb der anmeldelse om, at nogle unge mennesker affyrede fyrværkeri vandret, hvilket kunne være til fare for andre mennesker. En patrulje kørte til stedet, hvor de unge dog ikke længere befandt sig, og de blev heller ikke udfundet ved en efterfølgende rundering i området. Umiddelbart kom ingen til skade i forbindelse med hændelsen.

 

Hærværk på flere biler, Ølstykke

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 15.19, blev venstre bagdæk på en personbil, som holdt parkeret på Opalvej mellem lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 10.00 skåret op.

Også en anden bil, som holdt parkeret på stedet mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 15.10 havde fået punkteret alle fire dæk, mens en tredje bil, som havde holdt parkeret mellem lørdag klokken 22.30 og søndag klokken 15.30 havde fået punkteret de to bagdæk.

 

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

En buschauffør anmeldte klokken 16.31, at to-tre personer havde kastet fyrværkeri efter busserne, som holdt på Jernbanepladsen ud for Netto, og at der var hørt et stort brag under den ene bus. En patrulje kørte til stedet, men personerne var i mellemtiden forsvundet fra stedet.

Personerne, der kastede fyrværkeriet, beskrives som: mænd, unge og af anden etnisk herkomst end dansk.

 

Indbrud i campingvogn, Helsinge

Klokken 17.00 blev det anmeldt, at der mellem torsdag klokken 11.00 og lørdag klokken 15.00 havde været indbrud i en campingvogn, som stod på en parkeringsplads på Birkely. Ukendte gerningsmænd tiltvang sig adgang til stedet via en opbrudt dør og stjal forteltet, et tv og knive. Eventuelle stjålne genstande er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke opgjort.

 

Butikstyveri, Hillerød

En butiksdetektiv anmeldte klokken 17.02, at han stod med to 14-årige piger, som havde stjålet tre flasker spiritus fra Bilka i Slotsarkaderne. Grundet pigernes unge alder kørte en patrulje til stedet, hvor de fik en snak med de to 14-årige piger, den ene fra Hillerød og den anden fra København, ligesom patruljen også tog kontakt til pigernes forældre og de sociale myndigheder.

 

Uro og uorden, Hillerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 17.14, blev der af ukendte personer affyret kanonslag uden for en bolig på Hansensvej. En patrulje kørte til stedet, hvor der dog ikke længere befandt sig nogen personer af interesse for forholdet. 

 

Besiddelse af stoffer, Espergærde

I en skolegård på Gymnasievej traf en patrulje klokken 17.30 tre unge mænd, som blev visiteret, og to af dem blev fundet i besiddelse af euforiserende stoffer, hvorfor de blev sigtet for disse forhold. Den ene, en 21-årig fra Aalborg, blev fundet i besiddelse af en moderat mængde hash, mens den anden, en 21-årig fra Espergærde, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash samt en joint.

 

Affyring af fyrværkeri, Frederikssund

Der indløb omkring klokken 17.32 flere anmeldelser om, at nogle unge drenge affyrede fyrværkeri mod vinduer på Heimdalsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor der ikke længere blev affyret fyrværkeri, men de traf en gruppe af unge mennesker i nærheden. Det kunne dog ikke med sikkerhed fastslås, at det var dem, der havde affyret fyrværkeriet, men patruljen fik en alvorlig samtale med dem om reglerne omkring affyring af fyrværkeri.

 

Manglende udsyn under kørsel, Hørsholm

Det blev klokken 18.32 anmeldt, at en bil kørte usikkert på Isterødvejen ved rundkørslen mod Sjælsmarksvej, og at der var mistanke om eventuel spirituskørsel. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til bilen og den 47-årige kvindelig fører. Der viste sig ikke at være tale om spirituskørsel, men idet alle køretøjets ruder var dugget til i en sådan grad, at kvinden ikke havde frit udsyn, skyldtes den usikre kørsel formentlig dette, og kvinden blev derfor sigtet for dette forhold.

 

Bil på taget i grøft, Humlebæk

Klokken 18.57 indløb der anmeldelse om, at der befandt sig en bil på taget i en grøft på Hørsholmvej i sydgående retning ved Toeltevej. En patrulje kørte til stedet, hvor autohjælpen også samtidig var fremme. Patruljen tog kontakt til bilens ejer, en 20-årig mand fra Helsingør, som af ukendt årsager havde mistet herredømmet over sin bil, hvorefter den var endt på taget. Der var ved uheldet ikke umiddelbart sket nogen personskade.

 

I besiddelse af joint, Helsingør

En patrulje bemærkede klokken 19.32 en ung mand, som stod med en joint på en parkeringsplads på Gl. Hellebækvej. De rettede derfor henvendelse til manden, en 21-årig fra Helsingør, og sigtede ham for forholdet.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Helsinge

En 26-årig mandlig bilist blev klokken 20.00 standset af en patrulje på Hillerødvej, hvor han blev bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne manden imidlertid ikke efterkomme, idet han var frakendt retten til at køre bil, og det blev han derfor sigtet for.

 

Indbrud i fritidshus, Dronningmølle

Klokken 20.01 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i et fritidshus på Holtesgårdvej mellem klokken 11.30 og 19.55. Ukendte gerningsmænd tiltving sig adgang ved at opbryde et vindue, og fra stedet stjal de en designerlampe. Eventuelle yderligere stjålne genstande er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke opgjort.

 

Affyring af fyrværkeri mod vinduer, Hillerød

Klokken 20.26 blev det anmeldt, at nogle unge drenge fyrede fyrværkeri af mod flere husfacader og vinduer på Østervang, ligesom de ifølge en anmeldelse også havde taget ophold i en kælder på gaden samme dag og dagen før, hvor de også havde malet grafitti. En patrulje kørte til stedet, hvor nogle personer flygtede og blev eftersat, men det var ikke muligt for patruljen at pågribe dem, inden de forsvandt af syne. 

 

Affyring af fyrværkeri førte til håndgemæng, Dyssegård

Ifølge flere anmeldelser, som indløb omkring klokken 21.13, stod en mindre gruppe unge og fyrede fyrværkeri af mod hinanden foran Netto ved Dalstrøget. Nogle beboere på stedet havde bedt de unge mennesker om at stoppe deres foretagende, hvilket førte til håndgemæng. Patruljer kørte til stedet, hvor håndgemænget i mellemtiden var ophørt, og der befandt sig ikke længere nogen af de unge, som havde fyret fyrværkeri af. 

 

Uro og uorden, Helsinge

Klokken 22.20 blev det anmeldt, at to personer var blevet flere gange i løbet af dagen i nærheden af hjemmeplejens biler på Parkvænget. De var nu igen på stedet, hvor den ene, A, netop havde forsøgt at bryde bildøren op til en af bilerne, som en af hjemmeplejens ansatte befandt sig i. Da A opdagede, at der befandt sig en person i bilen, flygtede begge personer derfra. En patrulje kørte til stedet, men de to personer var ikke mulige at udfinde i området.

De to personer var kørende i en koksgrå Hyundai I30 uden nummerplader og beskrives således:
A: mand, 180-190 cm. Iført sort jakke, sorte bukser, sorte sko, sort maske med en hvid ventil og sort hue.
B: mand, 180-190 cm. Iført sort jakke, sorte bukser, sorte sko, sort maske og sort hue.

 

Uro og uorden, Ølstykke

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 22.23, var der fra en sølvgrå BMW af ældre årgang blevet kastet et muligt kanonslag på Frederikssundsvej. En patrulje kørte til stedet for at lede efter bilen, som dog ikke var mulig at udfinde i området. 

 

Hærværk, Hornbæk

En 28-årig kvinde fra Hornbæk anmeldt klokken 23.48, at hun 10 minutter tidligere havde set to mænd sparkede sidespejlet af hendes bil, som stod parkeret på Sauntevænget. De to mænd var efterfølgende gået videre ad Sauntevej og var forsvundet ud af syne. En patrulje kørte til området, men de to mænd, der beskrives som 175-180 cm høje og mørkklædte, den ene med hætte på, var ikke mulige at udfinde.

 

Flygtede fra færdselsuheld, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 00.24, var der netop sket et færdselsuheld ved Lagergårdsvej i krydset ved Motorring 3, hvor bilisten var flygtet fra stedet. Ifølge vidneudsagn var en bilist kommet kørende i østgående retning af Motorring 3 og havde taget frakørsel 18 mod Nybrovej, hvorefter bilisten skulle svinge mod nordøst ad Lagergårdsvej og her mistede herredømmet over bilen og påkørte et lyssignal, så det nu fremstod med blotlagte ledninger. Herefter var bilisten løbet fra stedet.

Patruljer kørte til området, hvor tjenestehunden Tjalfe ved et industriområde ca. 200 meter fra ulykkesstedet markerede for fært. På grunden gemte en 18-årig mand fra Herlev sig, og da han svarede til vidners beskrivelse af føreren af det forulykkede køretøj, blev han anholdt og sigtet for forholdet.

 

Eftersættelse af bil, Farum og Værløse

En patrulje eftersatte klokken 01.47 en personbil på Paltholmvej, idet den i politiets registre sås brugsstjålet. Bilen blev bragt til standsning klokken 01.55 på Hillerødmotorvejen i sydgående retning mellem afkørsel 8 og 9.

Her viste et narkometer, at føreren af bilen, en 20-årig mand fra København, formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og endnu et opslag i politiets registre viste, at han også havde kørt bil, selv om han havde fået inddraget sin førerret. Han blev derfor sigtet for disse forhold, mens passageren, en 22-årig mand uden kendt adresse, blev sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring førerens eventuelle narkopåvirkning. 

 

Brand i juledekoration, Klampenborg

Klokken 02.30 indløb der anmeldelse om brand i en villa på Emiliekildevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden, som formentlig var opstået i en juledekoration, i mellemtiden var blevet slukket af husets beboer. Ilden forårsagede ikke umiddelbart hverken bygnings- eller personskade, men for en sikkerheds skyld blev beboeren efterfølgende tilset af en læge. 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler