Nordsjællands Politi: Nyt fra Hørsholm - torsdag den 24. september

Kilde: Nordsjællands Politi

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra byggeplads, Jægerspris

Klokken 07.17 blev det anmeldt fra en byggeplads på Hovedgaden, at der imellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 07.00 var stjålet to døre til en værdi af 14.000 kroner.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 07.43 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 20.15 og onsdag klokken 07.33 var blevet stjålet en stor mængde værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Snogegårdsvej.

Kat sad fast, Helsingør

Klokken 08.25 anmeldte en 30-årig kvinde fra Ålsgårde, at en fremmed kattekilling sad uhjælpeligt fast under hendes bil, der holdt på Murergade ud for Sundhedshuset. Politi og brandvæsen blev sendt til undsætning, og omkring klokken 09.45 var killingen befriet.

Mistænkeligt forhold, Klampenborg

Klokken 09.04 anmeldte en borger fra Klampenborg, at to mænd den seneste uges tid havde båret en del tasker til en varevogn holdende på en p-plads ved Bakken, og anmelderen mistænkte, at det kunne være koster fra indbrud, som de to mænd havde begået.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var fotoudstyr i taskerne, idet mændene var fotografer, der de seneste dage havde taget billeder af krondyrene. 

Selvom der altså ikke var tale om et kriminelt forhold, skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke.

Færdselsuheld, Helsingør

Klokken 11.33 skete der et færdselsuheld på Birkedalsvej, idet en personbil ført af en 23-årig mand fra Espergærde påkørte en personbil ført af en 48-årig mand fra Snekkersten. Den 48-årige holdt på Birkedalsvej og skulle svinge ind på p-pladsen ved Jem & Fix, da hans personbil blev påkørt bagfra af den 23-åriges bil, der havde overset, at den 48-årige holdt stille. Den 23-årige blev i den forbindelse sigtet efter færdselslovens bestemmelser. Der skete kun lettere materiel skade ved færdselsuheldet.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 12.05 blev det anmeldt, at der netop havde været et færdselsuheld i krydset Markedsstrædde/Slangerupgade. En personbil ført af en 45-årig kvinde fra Hillerød holdt på Markedsstræde og foretog venstresving ud på Slangerupgade, hvorved der skete et sammenstød med en personbil ført af en 87-årig kvinde fra Hillerød. Der skete ingen personskade ved færdselsuheldet, men lettere materiel skade. Den 45-årige blev i forbindelse med færdselsuheldet sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt. 

Forsøg på bedrageri, Jægerspris

Klokken 14.35 anmeldte en 76-årig kvinde fra Jægerspris, at hun omkring klokken 12.30 var blevet ringet op fra et ukendt telefonnummer, hvor en mand havde præsenteret sig som ansat i Nordea. Manden sagde, at kvinden havde brugt for mange penge på det seneste, og at de derfor ville sende en medarbejder ud for at hente hendes kreditkort, som hun skulle lægge i en kuvert sammen med koden til kortet. Snart efter dukkede der en mand op foran kvindens adresse, men hun lukkede ham ikke ind, hvorfor han måtte gå med uforrettet sag.

Manden, der dukkede op, beskrives som: Mand, 20- 25 år, spinkel af bygning, brun i huden, med sort hår. Iført mundbind. 

 

Narkokørsel, Kokkedal

På Blomsterager blev en 38-årig mandlig bilist fra Snekkersten standset af en patrulje klokken 16.10. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han modtog derudover også sigtelser for kørsel uden førerret og for besiddelse af euforiserende stoffer. 

 

Færdselsuheld, Kokkedal

På Fredensborg Kongevej i krydset ved Vejenbrødvej skete der klokken 16.26 et færdselsuheld, idet en 55-årig mandlig cyklist fra Hørsholm blev påkørt af en 84-årig kvindelig bilist fra Hillerød. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men idet cyklisten havde slået panden, blev en ambulance sendt til stedet, og cyklisten blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

 

Færdselsuheld, Fredensborg

På Lundebakken i rundkørslen ved Jernbanegade skete der klokken 17.02 et færdselsuheld, idet en 21-årig mandlig motorcyklist fra Hillerød blev påkørt af en 28-årig kvindelig bilist fra Fredensborg. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men akutlægen kørte alligevel til stedet for at tjekke motorcyklisten.

 

Tyveri fra taske, Helsingør

I Kvickly på Stjernegade sad en 61-årig kvinde fra Helsingør på en bænk klokken 18.15, da en ung mand kom løbende og stjal kvindens taske, som stod på bænken ved siden af hende. Tasken indeholdt blandt andet en mobiltelefon, en pung, diverse kort og kontanter samt personlige papirer og en kjole. Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere signalement af gerningsmanden.

 

Spirituskørsel, Helsingør

På parkeringspladsen foran Helsingør Politigård blev en 52-årig mandlig bilist fra Helsingør standset klokken 20.35. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå mandens eventuelle præcise promille.

 

Brand, Nærum

Klokken 20.51 indløb der anmeldelse om, at der var opstået brand i et køkken på Nærum Vænge, og politi og brandvæsen blev derfor sendt til stedet. Her kunne det konstateres, at der var store mængder røg i den pågældende lejlighed samt i opgangen, og beboerne i opgangen blev derfor bedt om at forlade deres lejligheder.

Den massive røgudvikling skyldtes umiddelbart, at der var gået ild i en frituregryde. Ilden blev hurtigt slukket, hvorefter der blev luftet ud, så beboerne i opgangen kunne komme tilbage til deres lejligheder.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 20.56 blev en kvinde standset i Slotsarkaderne, idet hun havde stjålet blandt andet shampoo, slik, sodavand og madvarer fra Bilka. Idet kvinden, som var 20 år, ikke var dansk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor hun blev anholdt og sigtet for butikstyveri. 

 

Fund af hash, Snekkersten

På parkeringspladsen ved Snekkersten Station fandt narkohundene Vaks og Fister klokken 21.35 en mindre mængde hash under et køretøj, som holdt parkeret på stedet. Stofferne blev beslaglagt og indbragt som hittestof.

 

Besiddelse af hash, Nivå

Klokken 22.15 blev en 20-årig mandlig bilist fra Ishøj standset på Helsingørmotorvejen ved Nivå-afkørslen. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev anholdt og sigtet for.

 

Indbrud på skole, Helsingør

Klokken 00.05 blev det anmeldt, at der netop havde været forsøg på indbrud på en skole på Rasmus Knudsens Vej, idet et vindue på stedet var blevet opbrudt. En patrulje kørte til stedet, hvor gerningsmændene i mellemtiden var forsvundet, formentlig på knallert. Umiddelbart havde de ukendte gerningsmænd dikke foretaget indstigning, idet en alarm på stedet var gået. 

Klokken 05.28 indløb der endnu en anmeldelse fra stedet, idet ukendte gerningsmænd ca. klokken 01.00 havde tiltvunget sig adgang til stedet via et knust vindue, som efterfølgende var blevet aflistet. Fra stedet blev der stjålet en computer, og ellers er der på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke overblik over eventuelle yderligere stjålne genstande. 

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at de to sager er relaterede.

 

Nummerplader monteret med elastikker, Frederikssund

Klokken 00.52 blev en patrulje opmærksom på en personbil på Strandlystvej, hvor der uden på bilens nummerplader var monteret yderligere et sæt nummerplader med elastikker. Idet de yderste nummerplader ikke tilhørte bilen, blev bilens fører, en 27-årig mand fra Taastrup, sigtet for bedrageri. 

 

To fremmede personer på terrassen, Vedbæk

Via overvågning kunne en beboer på Melchiorsvej klokken 01.25 konstatere, at to fremmede personer iført kasketter befandt sig på terrassen ved hans hus, muligvis med henblik på at begå indbrud. En patrulje kørte til stedet, hvor de to personer dog i mellemtiden var forsvundet, og de var ej heller at finde i området ved efterfølgende rundering. 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 23. - 24. september 2020 i Nordsjællands politikreds

Flere artikler