Leder til Usserød Vuggestue

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Usserød Vuggestue er et aktivt og dynamisk hus, hvor faglighed er i højsædet og det pædagogiske fokus ligger på anerkendelse af både børn og voksne. 

I Usserød Vuggestue er vi i gang med at blive certificeret idrætsvuggestue gennem Danmark Idræts Forbund, for i endnu højere grad at skabe aktive rammer og bevægelse i dagligdagen. Som leder bliver en af dine opgaver at arbejde med implementeringen af denne certificering – så forvent en aktiv hverdag!

Vuggestuen har en engageret og kompetent personalegruppe, der kender hinanden rigtig godt, og der arbejdes med leg og læringsmiljøer på tværs af husets 3 stuer, som har 38 skønne børn i alderen 0-3 år.

Hverdagens rutiner, aktiviteter og leg baseres på initiativer fra både børn og voksne, og det kræver derfor, at du er god til at fornemme og samarbejde med både børn og voksne samtidig med, at du er kreativ og iderig. Det forventes, at du har lyst til at arbejde med det gode børneliv, faglig refleksion, formålsbeskrivelser, evaluering og dokumentation, samt at motivere personalet til at forankre pædagogisk og faglig udvikling i praksis.

Hvad søger vi:

Vi søger nu en erfaren leder, som er klar på at sætte sit eget præg på huset og kan sætte tydelige mål, vise retning, og tage lederskab i det pædagogiske arbejde. Du skal være en tydelig rollemodel og ambassadør for både ledelsen og bestyrelsen samt for vuggestuens pædagogiske profil og kerneværdier.  

Du tør – og kan gå forrest og skabe en god stemning og tryghed blandt personalet. Qua din uddannelse som pædagog har du din pædagogiske værktøjskasse på plads, og gerne med et "overskud" så du kan give sparring videre til husets medarbejdere.

Som privat institution er det administrative en del af arbejdet. Du skal derfor være forberedt på, at dit arbejde indeholder bl.a. styring af økonomi og naturligvis personaleledelse, hvorfor det vil klart være en fordel, at du har erfaring med personaleansvar, og gerne det at være i privat regi på institutionsområdet. 

Vi har en aktiv forældrebestyrelse, som er løsningsorienteret og bakker op om vuggestuen og ledelsen. Vi bidrager ved henvendelse, men er ikke styrende. Samtidig er vi medlem af LDD (Landsorganisation for Danske Daginstitutioner), hvor der vil være mulighed for sparring og hjælp.

Da vi også syntes det er vigtigt, at du som leder bliver "en del af huset" vil dit arbejde ikke kun være administrativ, men også bestå af noget arbejde "på gulvet". Forventningen er en fordeling på ca. 80% administrativt og 20% gulvtid.

Usserød Vuggestue har været gennem en stor og god udvikling, og med vores ønske om at blive Hørsholms bedste vuggestue skal du som ambitiøs, kompetent og nærværende leder står i spidsen for den videre udvikling og det gode arbejdsmiljø og trivsel for såvel ansatte som børn og forældre.

Det praktiske:

Stillingen er fuldtid – 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem LDD og BUPL. Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kandidat. Så send gerne din ansøgning hurtigst muligt via linket "Ansøg dette job".

Forventet startdato er 1. februar 2024.

Sammen med din ansøgning skal du vedhæfte dit CV, uddannelses- og evt. kursusbeviser, udtalelser mv. som kan være relevante.

Der vil ved ansættelse blive indhentet straffe- og børneattest.

Måtte du have spørgsmål til Usserød Vuggestue, eller ønsker du at besøge os, kan du kontakte konstitueret leder Signe Aalund på telefon 3071 5753.


Se mere på vores ansøgersite: https://ldd.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3cfa83de)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Landsorganisationen Danske DagInstitutioner / Usserød Vuggestue, Hejrevang, 3450 Allerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948358

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet