Laborant, kemiker el. lignende til fermentering, sterilarbejde og bioreaktorer.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

HASTER: Laborant, kemiker el. lignende til fermentering, sterilarbejde og bioreaktorer.

LabVikars kunde har hurtigst muligt brug for en person med stor praktisk erfaring indenfor sterilt laboratoriearbejde inkl. rengøring og samling af bioreaktorer. Vores kunde er beliggende mellem Helsingørmotorvejen og Øresund, 25 kilometer nord for Københavns centrum - og de skal bruge en medarbejder indenfor normal arbejdstid 30-37 timer om ugen - ca. 3 måneder med mulighed for ½ år eller mere.

LabVikars kunde er en global landbrugsvidenskabsvirksomhed, der hjælper avlere med at optimere afgrødens ydeevne bæredygtigt. De udvikler således kraftfulde løsninger med innovative produkter, der indbefatter det bedste fra syntetisk og biologisk afgrødebeskyttelse, plantesundhed og ernæring samt præcisionslandbrugsteknologier.

Der er tale om arbejde med laboratorieskala bioreaktorer (fermentorer) som forberedelse til eksperimenter. Rengøring af bioreaktorer, samling af bioreaktorer, forberedelse af medierne og autoklavering af bioreaktorer samt forefaldende arbejde inkluderende ad hoc indkøb, varemodtagelse, sortering og opvask. Hvis du er kvik og åben, har vores kunde rigeligt med opgaver.

Da det er en international virksomhed, vil det være en force for dig at kunne tale, skrive og forstå engelsk – men du skal helt sikkert også beherske det danske sprog. Kvalifikationer og erfaringer omkring bioreaktorer og fermentering vægter højere end din titel. Har denne opgave fanget din interesse og er du helt på plads med alle uploads i databasen hos LabVikar ApS – så modtager vi hjertens gerne en mail med dine skills omkring fermentering og bioreaktorer på katja@labvikar.dk under emnet ”Fermentation Team”

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LABVIKAR ApS, Avernakøvænget, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948056

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet