Køkkenchef til kantine i Hørsholm

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en køkkenchef, som har mere end mad på menuen!

Har du lyst til at lede et godt og velfungerende team? Lave fantastisk mad fra bunden, og videreudvikle kantinens koncept i samarbejde med kunden og gæsterne? Og brænder du for at lave mad med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvalitet er i højsædet? Så er muligheden her – alt sammen i et lækkert køkken, skønne omgivelser og med fantastiske gæster og kolleger.

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!

Hvad får du hos os?
Vi tilbyder attraktive arbejdstider fra mandag til fredag, der gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser. Lønnen matcher vi med dine kvalifikationer. Vi er en virksomhed, som prioriterer din udvikling højt. Vi har derfor vores eget lederudviklingsprogram og masser af faglige kurser, som kan skærpe din kreativitet.

Hvor skal du arbejde?

Du bliver køkkenchef for et hold på 9 medarbejdere fordelt på to kantiner, der ligger få hundrede meter fra hinanden. Du vil have din daglige gang i den største af dem, hvor vi dagligt laver mad til +300 personer. Her skal der både laves morgenmad, frokost og mødeforplejning til de mange glade gæster. Huset består af en del forskellige virksomheder, som alle glæder sig til at møde dig.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du er nysgerrig og fleksibel, og at du har respekt for gode råvarer i sæson og tidens trends. Du besidder et højt fagligt niveau, elsker at præstere i et køkken, og deler gerne din viden og begejstring for god hjemmelavet mad med dine kolleger og ikke mindst gæster. Udover de ”sjove opgaver” i køkkenet krydrer vi også din arbejdsdag med administrative opgaver som f.eks. indkøb, menuplanlægning, egenkontrol, rengøring, lageroptælling etc. Vi forventer også, at du hjælper med at udvikle kantinen, så vi får et endnu bedre produkt og glade gæster.

Du evner at bygge et team op, og forstår at motivere og videreudvikle både dig selv og personalet. Du skaber en god atmosfære, går forrest og værdsætter personalets trivsel. Et team uden en god leder er som en kniv uden gaffel. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, hvis du besidder følgende egenskaber:

Din profil:

  • Du er faglært kok – gerne med ledelseserfaring fra lign. stilling
  • Du har erfaring fra den bedre del af restaurationsverdenen
  • Du har flair for økonomi, indkøb og godt købmandsskab
  • Du er kreativ og kender til tidens trends
  • Du er serviceminded, lytter til gæsternes ønsker og værdsætter andres mening
  • Sætter pris på egen og personalets udvikling
  • Du er selvstændig, og kan føre planer/visioner ud i livet
  • Du har flair for IT, og kan arbejde med Office-pakken samt besidder grundlæggende engelskkompetencer

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DTU Hørsholm AA 5A Modtagerkøkken, Agern Alle , 2970 Hørsholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6000439

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet