Generalist til rådgivning inden for samfundsvigtige opgaver for Danmark

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du initiativrig og vil du være med til at støtte det offentlige Danmark i at kunne fungere både til hverdag og i kriser? Trives du med en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor du vil skulle rådgive myndigheder om arbejdet med forsyningssikkerhed Så er du måske vores nye generalist hos Styrelsen for Forsyningssikkerhed.

Velkommen til
Styrelsen for Forsyningssikkerhed understøtter samfundets beredskab ved at forebygge og håndtere forsyningskriser. I samarbejde med andre aktører forebygger vi mangel på kritiske ressourcer i samfundsvigtige funktioner gennem robuste og bæredygtige forsyningskæder. Under forsyningskriser er vi et udførende led i en effektiv krisestyring.

Du vil blive ansat i kontoret Rådgivning Samfundsvigtige funktioner, som dels udarbejder analyseværktøjer til anvendelse inden for forsyningssikkerhed til offentlige myndigheder og dels gennemfører rådgivning af offentlige myndigheder og støtter dem i deres analyser af deres forsyningskæder. Kontoret består pt. af en blanding af generalister og supply chain specialister, hvilket giver en god dynamik og skaber mulighed for synergier mellem forskellige fagligheder.


Dette bliver din hverdag
Du bliver en essentiel del af et team, der rådgiver offentlige myndigheder inden for forsyningssikkerhed med afsæt i en række værktøjer, der er udarbejdet ved Styrelsen for Forsyningssikkerhed. Opgaven er ny og du vil derfor befinde dig på ubetrådt grund.

Vi arbejder desuden meget sammen på tværs af kontorerne i styrelsen, hvorfor du bl.a. vil komme til at bidrage til tværgående analyser af forsyningssårbarheder på strategisk niveau, ligesom du vil kunne forvente at få forskellige projektlederopgaver.

Du vil derudover komme til at varetage følgende arbejdsopgaver:

  • Samarbejde med relevante interessenter, herunder myndigheder, virksomheder, forskere og internationale partnere, for at sikre en koordineret og effektiv tilgang til forsyningssikkerhed i Danmark.
  • Gennemførelse af analyser og vurderinger af potentielle trusler og risici for forsyningssikkerheden.
  • Gennemføre interne optimeringsopgaver samt løse projektopgaver i kontoret og styrelsen generelt.

Det leder vi efter
Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk baggrund, og gerne erfaring fra en politisk styret organisation – centraladministrationen, region, kommune eller lignende – eller fra konsulentverdenen, hvor du kan have arbejdet med rådgivning af kunder samt projektledelse og -styring. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med logistik eller supply chain management og/eller med uddannelse, men det er ikke en forudsætning for at søge stillingen. Jobbet vil kunne tilpasses dine kompetencer og din anciennitet, hvorfor du ikke skal tøve med at søge.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner, hvilket er essentielt i rådgivningsopgaven.
  • Kan styre projekter effektivt og nå i mål.
  • Har evnen til - og trives - med både at arbejde selvstændigt og i teams.
  • Har forståelse for kompleksiteten og vigtigheden af forsyningssikkerhed i et samfundsmæssigt perspektiv.
  • Kan tænke kreativt og deltage aktivt i udviklingsopgaver.
  • Er ordentlig og en god kollega.

Det tilbyder vi dig
Styrelsen for Forsyningssikkerhed hører under Justitsministeriet og består i dag af ca. 45 medarbejdere med forskellige fagligheder. Vil tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en organisation, der spiller en afgørende rolle for dansk forsyningssikkerhed.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en imødekommende kultur, hvor vi lægger vægt på, at trivsel og performance går hånd i hånd. Desuden lægger vi vægt på faglig udvikling af vores medarbejdere, hvorfor der også er gode muligheder for at deltage i relevante konferencer, kurser og uddannelse. Nogle af os har mange års erfaring. Andre er startet direkte efter studiet. Fælles for os er, at vi brænder for vores arbejde og er klar til at hjælpe dig godt og sikkert i gang med dit nye job.


Løn og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i overensstemmelse med relevant overenskomst. Indplacering sker afhængig af kvalifikationer og erfaring. Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Styrelsen for Forsyningssikkerhed ligger i Birkerød.


Er du interesseret?

Send din ansøgning til os via linket ”Søg stillingen” senest den 26. juni 2023.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning med det samme. Ansøgningen vedlægges CV, eksamensbevis eller karakterudskrifter samt eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef i Rådgivning Samfundsvigtige funktioner Christian Friis på mobil 2160 2435.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Styrelsen for Forsyningssikkerhed, Datavej 20, 3460 Birkerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169719&DepartmentId=9959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846604

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet