Fysiurgisk massør søges til firmamassage i Hørsholm og tilkaldevikar i København og omegn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fit For Work er et firma, som tilbyder massageordninger, ergonomisk vejledning og andre sundhedsrelaterede ydelser til virksomheder i hele landet. Vore kunder er små og store private virksomheder såvel som offentlige institutioner.

Vi har nu behov for en fysiurgisk massør eller sportsmassør til firmamassage hos en virksomhed i Hørsholm fra starten af august 2024. Arbejdstiden på virksomheden er 4-5 timer en dag hver anden uge. Ønsker du at arbejde som tilkaldevikar i København og omegn, hører vi også meget gerne fra dig. Jobbet som tilkaldevikar kan evt. også føre til faste aftaler.  Arbejdet vil blive udført på vores kunders adresser. Der er massagebriks og div. udstyr på arbejdsstederne. Du ansættes som selvstændig på freelance-basis.

Vores forventninger til dig er, at du har en uddannelse som massør eller tilsvarende. Du skal være serviceorienteret, fleksibel og imødekommende. Du får et konkurrencedygtigt honorar, som aftales efter kvalifikationer, og et positivt og støttende arbejdsmiljø. Vi hjælper dig i gang, hvis du er nyuddannet eller under uddannelse.

Lyder dette interessant for dig, så send et par ord om dig selv, dit CV med billede og kursusbeviser på info@fitforwork.dk senest d. 19. juli 2024. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 5050 3633, og vi kan fortælle dig mere.

Vi glæder os til at høre fra dig😊

Mvh Fit For Work

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Fit for Work I/S, Automatikvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6081333

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet