Forretningskonsulent til MDC Nordic

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du erfaring med kredit/debit, bogføring og måske IT? Vil du trives godt i en konsulentrolle, hvor du rådgiver virksomheders økonomiafdelinger med at finde de mest optimale IT-løsninger inden for f.eks. Navision, Business Central m.m.? Se med her!

MDC Nordic i Birkerød søger forretningskonsulenter og tilbyder et exceptionelt onboardingprogram med indføring i IT-teknologier og certificeringer i Microsofts løsninger, som Navision, Microsoft Business Central, Microsoft Business 365, Azure, Power BI m.m.

Om jobbet
MDC Nordic er i dag én af landets førende leverandører af Navision Stat. De tilbyder både løsninger til det offentlige og private. Derudover udvikler de specialløsninger.
De oplever stor vækst i deres kunders IT-behov, og du vil som forretningskonsulent være med til at sikre den forsatte vækst og professionelle løsning af opgaverne.
Du vil få dit daglige virke på hovedkontoret i Birkerød, hvor du arbejder tæt sammen med projektledere, forretningskonsulenter og IT-afdelingen. Sammen leverer I en total løsning til kunden, centreret omkring Business Central, Navision m.m.

Arbejdsopgaver
Du vil blive ansvarlig for den samlede kunderejse med rådgivning ved opstartsmøde, behovsanalyser, løbende dialog med kunden (typisk økonomiafdelinger), udarbejdelse af kravspecifikation og sikring en effektiv dialog med IT-afdelingen, som sørger for selve implementeringen af IT-løsningen hos kunden. Du vil efter implementering desuden vejlede kunden og afdelingens økonomimedarbejdere i brugen af IT-systemet. Dine projekter varierer meget i længde og kompleksitet, og du vil arbejde med både offentlige og private kunder. Du skal kunne se mulighederne hos kunderne og hjælpe dem med forenkling og effektivisering, så de udnytter systemerne optimalt og kan fokusere på udvikling af deres forretning. Kvalitetssikring af leverancer og løbende god kundedialog. Gennem koordinering og samarbejde med vores øvrige afdelinger sikre du, at kunden oplever en samlet og integreret løsning. Efter ”Go Live” i projektet vil du fortsat være kundens primære kontakt ifm. videreudvikling og vedligeholdelse af løsningen.

Dette søger vi:
Det er vigtigt, at du fungerer godt i rollen som konsulent og har stærke kommunikationsevner. Dine personlige kompetencer er afgørende i den rådgivende kundedialog, og du får brug for solide analytiske evner til endeligt at kunne afdække kundens egentlige behov og rådgive til værdiskabende og optimerende IT-løsninger.

Den ideelle kandidat har:
• En grundlæggende god økonomisk forståelse via uddannelse og tidligere stillinger. Det er vigtigt at du har erfaring med kredit/debit og med bogføring. Hvis du har erfaring som revisor er det en fordel.
• Har IT-flair og kan formidle IT-løsninger til økonomiafdelinger
• Kørekort B, da du kan forvente en række fysiske møder ude hos kunderne
• Professionelt niveau i dansk og engelsk

Det er et stort plus, hvis du har:
• Konsulenterfaring fra IT-området og økonomi
• Erfaring med Navision, Business Central m.m.

Praktiske informationer
Stillingen er fuldtid. Virksomheden er beliggende i Birkerød, og du kan forvente at være ude til fysiske møder hos kunden.
Løn afhænger af kvalifikationer. Der er særligt fokus på teamindsatsen, og der er derfor ikke individuelle bonusordninger.
Startdato: Snarest - det afhænger af de rette kandidater. Samtaler afholdes løbende.

Rekrutteringsprocessen varetages af StudentConsulting, og du bedes sende dit motiverede CV via stillingsopslaget på StudentConsultings hjemmeside. For yderligere information, kontakt gerne rekrutteringskonsulent, Monika Thomsen: monika.thomsen@studentconsulting.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

StudentConsulting, Frederiksborggade, 1360 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.studentconsulting.com/dk/ledige-jobs/kobenhavn/forretningskonsulent-til-mdc-nordic/71110

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844737

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet