Focus Flex Leasing søger leasingkonsulent til afdelingen for forhandler- og flexleasing

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for en hverdag med tæt kundekontakt indenfor bilbranchen? Har du erfaring med flex-leasing, og er du god til at opbygge relationer? Hvis ja, så er du måske vores nye leasingkonsulent! Om os og hvad vi tilbyder
Vi søger en dygtig og entusiastisk kollega til vores dedikerede leasingteam. Du bliver en del af et stærkt og engageret team, hvor vi arbejder på at se nye muligheder og udvikle dem bedst muligt. Du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed, når det gælder arbejdsopgaver. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af frihed under ansvar. Du får en stor berøringsflade herunder et tæt samarbejde med vores kolleger i Fleggaard Leasing i Padborg samt vores kunder og nære samarbejdspartnere. Sammen med engagerede kolleger får du mulighed for at sætte dagsordenen på markedet for flexleasingbiler i Danmark.

Om Focus Flex Leasing
Focus Flex leasing er en del af en af Danmarks største privatejede og uafhængige leasingselskaber Fleggaard Leasing. Vi har kontor i Hørsholm og er en af Danmarks største udbydere på flexleasing markedet inden for segmentet af luksusbiler. Focus Flex blev stiftet i 2011 og beskæftiger 8 medarbejdere.

Om jobbet
Med din professionelle tilgang til kommunikation og høje serviceniveau vil din vigtigste opgave være som leasingkonsulent at bidrage til høj kundetilfredshed og at vores forhandlere er tilfredse. Dine opgaver vil bl.a. være at kontakte eksisterende kunder ved udløb af deres leasingkontrakt, følge op med forhandlere ved udløb af leasingperioden, hjælpe vores samarbejdspartnere med at udforme leasingkontrakter til deres kunder og beregne flexleasing tilbud til kunder.

Om dig
Du har erfaring med flexleasing og det er en fordel, hvis du interesserer dig for biler. Desuden er din person kendetegnet ved:

  • At du kan skabe gode relationer
  • At du har gode IT- kompetencer
  • At du er smilende, positiv og udadvendt
  • At du er målrettet og har evnen til at følge aftalerne helt til ende
  • At du er struktureret og arbejdsom
Fleggaard Leasing
Fleggaard Leasing har de seneste år været på en større vækstrejse, bl.a. gennem opkøb af flere selskaber, så vi i dag er 130 medarbejdere fordelt på vores 4 forretningsben. Leasingbranchen er kontinuerligt under forandring, så hverdagen er altid spændende og alsidig.

Spørgsmål til stillingen
Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet det rigtige match. Så send os allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Salgschef Oliver Posborg på +457230 3592INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fleggaard Leasing, Savsvinget, 2970 Hørsholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028245

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet