Få en uddannelse med mange muligheder – bliv kontorelev i Hørsholm Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om en uddannelse, der giver dig alsidige administrative kompetencer og som åbner døre til mange jobmuligheder i fremtiden? En uddannelse, som kan udvikle dig både personligt og fagligt, og hvor du i tæt samspil med dine kollegaer gør en aktiv forskel for borgerne.

Har du lysten, gåpåmodet og viljen, så tilbyder vi dig mulighederne og rammerne. Her kan du få et lille indblik i, hvad det vil sige at være kontorelev i Hørsholm Kommune.

Vi lægger vægt på personlig udvikling, et positivt arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer, spændende og udfordrende arbejdsopgaver og et godt uddannelsesforløb. Vi er en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi engagerer os i din uddannelse, og vi prioriterer samspillet mellem elev, leder og resten af organisationen højt.

Du starter din elevtid den 1. september 2024

En kontoruddannelse med speciale i offentlig administration er en 2-årig uddannelse med en stor bredde og med mange karriemuligheder, såvel som videreuddannelse efter endt uddannelse. Elevuddannelsen er sammensat af forskellige forløb i forskellige fagområder/afdelinger og ca. 14 ugers skoleophold ekskl. fagprøve.

I løbet af din uddannelse opnår du færdigheder inden for mange aspekter af offentlig administration. Du får et godt indblik i organisationens mange opgaver og funktioner, der knytter sig til den daglige drift, og som veksler afhængig af, hvilke fagområder du bliver tilknyttet.
Som en del af din uddannelse vil du opnå færdigheder indenfor såvel kommunikation som sagsbehandling. Kontakt med borgere, såvel som andre ansatte i kommunen, vil fylde en stor del af dit arbejde.

Du bliver en del af et elevfællesskab

Eleverne har en fælles forlænget elevfrokost en gang om måneden, hvor man kan dele erfaringer og oplevelser. Du får mulighed for at blive del af en aktiv personaleforening, med tilbud om mange gode arrangementer, oplevelser og aktiviteter. Du vil som udgangspunkt følge samme undervisningshold som dine nye elev-kollegaer på U/NORD i Hillerød.

Kan jeg blive kontorelev?

Har du en HHX-baggrund kan du begynde direkte på hovedforløbet som kontorelev. Kommer du fra en baggrund med en STX, HF, EUX (teknisk eller SOSU) herunder IB eller en udenlandsk gymnasial uddannelse skal du inden ansættelsesstart gennemføre et 5 ugers EUX-forløb. Kontakt din handelsskole, hvis du er i tvivl, om du har de rette adgangskrav.

Din profil

Vi leder efter to kontorelever der er nysgerrige efter opgaver, initiativrige, smilende og som trives i at være organisationens ansigt udadtil i mødet med borgere og samarbejdspartnere. Du vil opleve en opgaverække som spænder bredt. Derfor skal du kunne lide både de afvekslende ad hoc-opgaver, samt de mere rutineprægede opgaver som f.eks. sagsbehandling og driftsopgaver.

Er du blevet nysgerrig på at høre mere?

Du kan høre mere om Hørsholm Kommune og de enkelte områder samt om de nuværende elevers uddannelsesforløb ved at kontakte uddannelsesansvarlig Rikke Dohrn på 2028 4358. Du kan også læse mere på www.horsholm.dk.

Søg sådan

Ansøgningsfristen er søndag den 28. april 2024 og der vil være ansættelsessamtaler i uge 19 og 20. Din elevuddannelse vil starte den 1. september 2024.

Brug knap i siden for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hørsholm Kommune indhenter straffeattester for medarbejdere, der arbejder med eksempelvis kørekort, pas og MitID. Vi har efter stillingens indhold og karakter vurderet, at det er nødvendigt at indhente private straffeattester, for medarbejdere der udføre disse funktioner.

Vores kontorelever skal derfor forvente at vi indhenter en privat straffeattest, hvis de har en praktikperiode i Borgerservice.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hørsholm Kommune, Rådhuset, Slotsmarken , 2970 Hørsholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027999

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet