Erfarent værksted i Hørsholm søger dygtig tekniker/automekaniker

Profilbillede
dato

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan arbejde for, at vi bevarer vores position som en af Danmarks mest moderne bilkoncerner - blandt andet ved at have fokus på kunderne.

Til vores værksted i Hørsholm søger vi en ny kollega til at indgå i vores erfarne mekanikerteam. Vi er autoriseret Ford-værksted, og alle vores mekanikere har derfor mange års erfaring med Ford. Du kan derfor få masser af sparring og hjælp fra dine kolleger i hverdagen.

Udover Ford har vi mange forskellige bilmærker på værkstedet, og det er derfor en nødvendighed, du har et bredt kendskab til og erfaring med mange forskellige mærker. Hos os får du en arbejdsplads, hvor din indsats gør en forskel, og hvor vores mål er at have glade og tilfredse kunder.

Dine daglige opgaver er blandt andet:

 • Service og reparationer af alle mærker person- og varebiler.
 • Fejlfinding og diagnosticering
 • Montering af tilbehør
 • Medansvar for uddannelse af lærlinge (mentorordning)
 • Kundekontakt inklusive udførelse af videocheck af service og reparationer
Hvem er du?

Du er uddannet automekaniker og har erfaring med flere bilmærker. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Hella Gutmann tester Mega Macs X/remote. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er smilende, engageret, serviceminded og imødekommende.
 • Er omhyggelig, tager ansvar og kan arbejde selvstændigt.
 • Er en teamplayer og er omstillingsparat
 • Er nysgerrig på nye teknologier inklusive el/hybrid-biler
Vi tilbyder:

Som mekaniker på værkstedet i Hørsholm bliver du en del af et velfungerende performanceteam, der er sammentømret og næsten betragtes som en familie. Der er 15 medarbejdere og en høj anciennitet hos teknikerne, og det vidner om det gode sammenhold, der er på værkstedet. Derudover får du:

 • Frihed under ansvar og mulighed for at reparere biler af højeste kvalitet
 • En humoristisk arbejdsplads, hvor der er let til smil og højt til loftet, hvor vi har en uformel tone
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel, resultater og målsætninger
 • Mulighed for at efteruddanne dig gennem Ford og EUC-Nord, ligesom der løbende er E-learningkurser og kurser via Hella Gutmann
Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag. Vi styrer efter vores mål og resultater i dagligdagen og husker at fejre vores succeser.

Vi lægger stor vægt på det sociale og pleje af relationerne – også udenfor arbejdstiden og gerne sammen med de øvrige afdelinger tæt på.

Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er blandt Danmarks største bilkoncerner. Med brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder er der mange muligheder i koncernen for den rette.

Stillingen er på fuld tid, tiltrædelse snarest muligt og lønpakke efter kvalifikationer.

Sådan søger du jobbet

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Søg stillingen”. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte værkstedschef Stig Jørgensen på telefon 9929 1880 eller mail: stjr@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bjarne Nielsen A/S Hørsholm, Ved Klædebo , 2970 Hørsholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028919

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet