Dygtig butikssælger til have/isenkram søges til Fog Hørsholm

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Johannes Fog er en virksomhed, som beskæftiger sig med salg af værktøj, beslag, havemøbler/redskaber og byggematerialer til både professionelle håndværkere og private. Vi sætter en stor ære i at kunne betjene vores kunder på et højt fagligt niveau og i at kunne tilbyde vores kunder et meget bredt sortiment af varer.
 

Dine arbejdsopgaver:
Dine primære opgaver vil omfatte rådgivning og servicering af både håndværkere og private kunder – med udgangspunkt i vores haveafdeling. Da vi hjælper hinanden på tværs i afdelingen, har den rette kandidat bred viden og erfaring – også indenfor andre isenkramvaregrupper.

Du vil komme til at arbejde med tilbudsgivning, salg, indkøb/disponering, rådgivning og ekspedition. Ugentlig opfølgning på vores markedsføring bliver ligeledes en del af jobbet.
 

Dig som person:

  • Du har erfaring med salg af haveredskaber og - møbler.
  • Du har erfaring fra et eller flere andre isenkramområder
  • Du er resultatorienteret
  • Du kan træffe beslutninger og tage ansvaret for dem
  • Du kan arbejde selvstændigt og også indgå i et team
  • Du er disciplineret og grundig i dit arbejde
  • Du er åben og brænder for at rådgive kunderne
  • Du er positiv og smilende

Vi tilbyder:

Du bliver en del af et dynamisk team i en uformel organisation. Du får et udfordrende job, hvor du vil være med til at præge udviklingen i en forretning, der har som højeste prioritet at være det primære valg for lokale håndværkere og gør-det-selv-kunder, og som har ambitioner om hele tiden at blive endnu bedre. Et spændende job med masser af udfordringer og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.


Vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Derudover har vi favorable personaleforhold såsom firmasommerhus, favorabel personalekøbsordning, firmaarrangementer samt gode muligheder for videreudvikling og uddannelse.

Er du interesseret i at høre mere om den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte byggecenterchef Aidin Malakians på telefon 21 83 19 55 for at høre mere.  Send din ansøgning via linket i dette opslag. Send din ansøgning så hurtigt som muligt – vi vurderer ansøgningerne løbende.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=53f0226b)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hørsholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Johannes Fog, Firskovvej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948349

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet