Døgnrapporten i Hørsholm: tirsdag den 28. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Hørsholm er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i forretning, Smørum

Klokken 09.43 blev det anmeldt fra en forretning på Flodvej, at der imellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 09.00 havde været indbrud i forretningen, hvorfra der blandt andet var blevet stjålet pakker til afhentning.

 

Vold, Hillerød

Klokken 10.32 anmeldte en 38-årig mand fra Hillerød, at han natten til søndag omkring klokken 04 var blevet udsat for vold, da han cyklede på Frederiksværksgade. Da manden nærmede sig krydset Præstevej/Frederiksværksgade, cyklede han forbi tre-fire drenge/mænd, og de rev manden af cyklen og tildelte ham både slag og spark, hvorefter manden tog på skadestuen. Nordsjællands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke give yderligere oplysninger om hændelsen.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Værløse

I forbindelse med Nordsjællands Politis målrettede indsats mod narkosalg på gadeplan blev der foretaget søgning med narkohunde i kælderen under en bebyggelse på Kirke Værløsevej. Her blev der i et kælderrum fundet en moderat mængde hash, og en 41-årig mand fra Værløse blev sigtet for at have ligget inde med hashen.

 

Vold, Hillerød

Klokken 11.26 anmeldte en mand i 20’erne fra Hillerød, at han fredag aften omkring klokken 19.30 var blevet udsat for vold foran en opgang ved Fredskovhellet. Manden havde stået foran opgangen, da en fremmed mand var kommet over. Den fremmede havde fremstået påvirket af alkohol, og da den fremmede greb manden i nakken, havde manden bedt den fremmede om at gå væk. Den fremmede slog derefter manden tre gange i ansigtet med flad hånd samt en enkelt gang på armen.


Den fremmede beskrives som: Mand, dansk af udseende, 25-30 år gammel, almindelig af bygning, 175-187 cm høj, med lyst kort hår og skægvækst på hagen. Havde desuden en Brøndby IF-tatovering på maven.

 

Mistænkeligt forhold, Hørsholm

Klokken 11.45 anmeldte personalet fra MENY, at de netop havde rettet henvendelse til to personer, der stod på p-pladsen foran supermarkedet og lavede en form for indsamling for et godgørende formål. Personalet mistænkte dog, at det godgørende formål var ikke-eksisterende, og da de henvendte sig til indsamlerne, skyndte de sig at forlade stedet. De to var kørende i en grå Audi stationscar med bulgarske nummerplader.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Farum

I forbindelse med Nordsjællands Politis målrettede indsats mod narkosalg på gadeplan blev der foretaget søgning med narkohunde ved Farum Midtpunkt. Her blev der fundet to fryseposer med en moderat mængde hash skjult i et buskads. Hashen blev taget med til politistationen som hittehash.

 

Tyveri fra varebil, Helsinge

Klokken 13.02 blev det anmeldt, at der fra en varebil, som var parkeret på Kongensgavevej mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 06.00 var blevet stjålet elektrisk værktøj. Indstigning i varebilen var sket ved, at venstre rude i bagdøren var blevet smadret.

 

Euforiserende stoffer fundet i bil, Frederikssund

En patrulje henvendte sig klokken 13.21 til personerne i en bil, som holdt parkeret på parkeringspladsen på Kalvøvej. I bilen fandt narkohunden Vaks en moderat mængde hash fordelt i salgskugler, og på baggrund deraf blev en af de antrufne personer, en 27-årig kvinde fra Frederiksværk, sigtet for at være i besiddelse af stofferne med henblik på videresalg. 

 

Kvinde fik stjålet sin pung under indkøbstur, Kgs. Lyngby

En 65-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 13.34, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung under en indkøbstur. Kvinden havde klokken 12.30 handlet i Netto på Engelsborgvej, og pungen var her blevet stjålet fra hendes lomme. Pungen indeholdt diverse kort og kontanter.

 

Indbrud i selskabslokaler, Frederikssund

Klokken 13.52 blev det anmeldt, at der mellem torsdag klokken 17.00 og mandag klokken 12.00 havde været indbrud i selskabslokalerne i en boligforening på Højvang. Et vindue ind til lokalerne var blevet brudt op, mens et andet vindue var blevet knust, og fra stedet var der blevet stjålet sodavand, chips og billardkøer. 

 

Kørsel uden førerret, Fredensborg

En patrulje tog klokken 14.20 kontakt til en 20-årig mandlig bilist fra Albertslund ved F24 på Slotsgade. Her bad patruljen ham fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, da han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. Da det ikke var første gang, den 20-årige blev standset og sigtet for kørsel uden førerret, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation. 

 

Tyveri fra kasseapparat, Frederikssund

En medarbejder i Netto på Nygade anmeldte klokken 15.01, at han via overvågning kunne se, at en mand havde stjålet penge fra butikkens kasseapparat klokken 14.21. Manden beskrives som: dansk af udseende, 40-50 år, 170-180 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med kort brunt hår. Iført briller, militærkasket, sort T-shirt med farvet mønster, grå joggingbukser, sort hættetrøje og sorte kondisko. Medbragte mørkeblå skuldertaske. 

 

Falsk pengeseddel, Helsinge

Personalet i Kvickly på Frederiksborgvej anmeldte klokken 15.29, at en mand klokken 15.15 havde forsøgt at betale varer med en falsk 1000-kroneseddel i butikken. Personalet opdagede dog, at pengesedlen var falsk og konfronterede manden med dette, hvorefter han flygtede fra stedet. Via overvågning ses det, at der er tale om samme gerningsmand, som i den seneste uge har betalt med falske pengesedler i flere butikker i Hillerød. Han beskrives som: mand, dansk af udseende, 60-70 år, 165-168 cm, spinkel af bygning, lys i huden. Talte dansk.

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 15.56 indløb der anmeldelse om, at en gruppe mænd var i gang med at flytte hegnet ind til postterminalen på Prøvestensvej. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og her blev tre mænd i alderen 20-27 år truffet. Det var på tidspunktet ikke muligt at fastslå, om der var hændt noget kriminelt, og de tre mænd blev derfor ikke sigtet for noget. Deres generalia blev dog registreret, og de blev derefter bortvist fra stedet.

 

Stjal boremaskine, Græsted 

En 34-årig udenlandsk mand blev mandag eftermiddag klokken 16.04 taget for butikstyveri i Stark på Græsted Stationsvej. Manden erkendte, at han havde stjålet en boremaskine og fik en straksbøde.

 

Taske stjålet fra bil, Gentofte

Mellem klokken 15.40 og 15.55 er der stjålet en taske med en bærbar pc fra en bil, som holdt ved Gentofte Skole på Kildeskovsvej. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

 

Blev slået på arm og i hovedet, Skibby

En 17-årig ung mand blev mandag eftermiddag slået på armen og siden af hovedet. Episoden fandt sted klokken 17.10 på en p-plads på Selsøvej i forbindelse med, at gerningsmanden forsøgte at fratage den 17-årige nøglen til hans knallert. Politiet har en formodning om, hvem gerningsmanden er.

 

Sigtet for sprit- og narkokørsel, Nærum

En 37-årig mand fra Aalestrup blev mandag aften klokken 18.55 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her blev han sigtet for spiritus- og narkokørsel samt for kørsel i den periode, hvor han ellers var frakendt sin førerret. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille og påvirkningsgrad til brug for den videre vurdering af sagen.

 

Ild i madras, Snekkersten

Mandag aften klokken 20.17 gik der ild i en madras, som lå ovenpå et skab og derved var meget tæt på en indbygget loftsspot. Varmen fra spotlampen forårsagede, at der gik ild i madrassen og politiet og brandvæsen blev tilkaldt. Branden blev hurtigt slukket og ingen personer kom til skade.

 

Mulige tyvekoster var skrot og skrald, Kgs. Lyngby

Natten til tirsdag vakte indholdet af en bil så stor mistanke på Kanalvej, at en borger klokken 03.06 kontaktede politiet. En patrulje kom til stedet og konstaterede, at der udelukkende var skrotcykler og skrald i bilen.

 

Indbrudsoversigten udgår på grund af tekniske problemer.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler