BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du erfaring inden for uddannelsesplanlægning og trives du i et miljø hvor der er fokus på opgaven – uddannelsen af soldater til nationale operationer? Så er stillingen som sektionschef ved II BTN operations- og uddannelsessektionen lige noget for dig.
Om os
II Bataljon uddanner værnepligtige med henblik på, at de overføres til Den Kongelige Livgardes Vagtkompagni, hvor de indtræder i vagttjenesten om de kongelige slotte og palæer, samt i den operative opgave som beredskabsvagthold, operation VIDAR og anden særlig støtte til Politiet.
Bataljonen består af en stab samt tre kompagnier. Et HRU-kompagni og to HBU-kompagnier. Et tæt og godt samarbejde på tværs af bataljonen er alfa og omega for succes, ligesom der lægges vægt på gode relationer til vores naboenheder og regimentet.
Det er centralt, at de værnepligtige uddannes til en ansvarsbevidst og indsættelsesparat soldat der kan medvirke til, at udførelsen af den vagtmæssige opgave gennemføres på et højt professionelt niveau.
Et væsentligt element i vores opgaveløsning er opretholdelse af en motiveret og veluddannet kadre. Dette sker primært gennem jobindhold, men også en løbende uddannelse, der tilpasses bataljonens og den enkelte medarbejders behov og ønsker. Bataljonen er det sted, hvor nyuddannede befalingsmænd og officerer påbegynder deres karriere ved Livgarden, hvorfor befalingsmands- og føreruddannelse prioriteres.
S3 sektionen består af en kaptajn, en premierløjtnant og to oversergenter, der har ansvaret for current operations, altså de læringsplansbaserede uddannelsesaktiviteter som gennemføres på hvert uddannelseshold. Mens S7 ser på future operations, dvs. hvordan uddannelsens sammensætning og langtidsplanlægningen udvikles i takt med den operative udvikling.
Om stillingen
Som ACOS S3 er du ansvarlig for uddannelsesplanlægningen ved bataljonen.
Du er sammen med stabschefen og bataljonsbefalingsmanden en af stabens nøglepersoner, når det gælder planlægning, styring og prioritering af bataljonens opgaveportefølje. Du er endvidere stedfortræder for stabschefen i dennes fravær.
De befalingsmænd der sidder i sektionen er nogle af bataljonens ressourcepersoner, så det er centralt, at du har interesse for at skabe et motiverende og meningsfyldt arbejdsmiljø.
Arbejdstempoet i Operations- og uddannelsessektionerne er i perioder højt og omskifteligt, hvilket kræver, at alle bidrager. Derfor er det også vigtigt, at du ud over at være en god facilitator, kan træde i karakter og gå foran i løsningen af opgaverne.
ACOS S3 arbejder tæt sammen med resten af staben, hvor koordination og samarbejde med kompagnierne er essentielt. Til stillingen hører et netværk uden for regimentet, idet du også vil have berøring med eksterne myndigheder og samarbejdspartnere. Et godt forhold hertil er af stor vigtighed for bataljonens opgaveløsning.
Opgaveløsningen i stillingen giver mulighed for fleksible mødetider og hjemmearbejde.
Som officer ved Den Kongelige Livgarde, vil du indgå i vagttjenesten om Majestæten og de kongelige slotte og palæer.
Om dig
Du er kaptajn med VUT-I/L,VUK eller FØRK. Alternativt er du premierløjtnant, er udnævnelsesparat og har gennemført føringskursus med et tilfredsstillende resultat. Du har gode analytiske evner og trives med at udvikle større projekter og efterfølgende eksekvere disse.
Jobindholdet er alsidigt, og du skal kunne navigere i spændet mellem håndgribelige forhold som fx standardfremgangsmåder for enkeltmand til komplekse problemstillinger med såvel interne som eksterne interessenter og hvor løsningsmulighederne ikke nødvendigvis ligger lige for.
Du har været delingsfører, uddannelsesofficer eller næstkommanderende. Det er ønskeligt at du har været stabsofficer eller underafdelingschef. Du har erfaring med operationer og uddannelsesplanlægning på underafdelings-/bataljonsniveau.
Værnepligtsuddannelsen ved II/LG er målrettet de kommende opgaver i rammen af nationale operationer, som garderne løser i direkte forlængelse af basisuddannelsen. Netop derfor er det ønskeligt, at du har kendskab til eller erfaring med vagttjenesten eller basisuddannelsen ved Livgarden, men ikke et krav.
Du evner at skabe og vedligeholde et godt sammenhold i sektionen, og du har en positiv og anerkendende ledelsesstil. Du har fokus på at skabe gode rammer og vilkår, samt give dine eksperter plads til at udfylde deres rolle.
Jeg forventer, at du er selvstyrende, besidder initiativ, har fagligheden i fokus, og har en god helhedsforståelse i forhold til stabens opgaver. Jeg forventer at opgaver løses på lavest mulige niveau og derfor tildeles stillingen en høj grad af beslutningskompetence.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef kaptajn Dan Christian Elver på mail LG-2B-STCH@mil.dk eller telefon 6187 1996.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: FPS-THH@fiin.dk
Ansøgningsfristen er fredag den 10. september 2023 og ønskes besat snarest.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Tiltrædelsesdato koordineres og aftales i samarbejde med afgivende chef.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Du kan søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, kan du medbringe disse til en evt. samtale.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.
OM DEN KONGELIGE LIVGARDE (LG)
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Hørsholm Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Garderkasernen Høvelte, Høveltevej 117, 3460 Birkerød
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185080&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5892593