BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
EKU er et forligsprojekt, der gennemføres ved Hærens fire kamptropsregimenter på fem forskellige tjenestesteder;
Den Kongelige Livgarde - Høvelte
Slesvigske Fodregiment - Haderslev
Jydske Dragonregiment - Holstebro
Gardehusarregimentet - Slagelse
Opklaringsbataljonen – Rønne
Dele af EKU udvikles, implementeres og gennemføres i samarbejde med civile erhvervsskoler. EKU vil, når uddannelsen er færdigudviklet, være en formel anerkendt erhvervsrettet uddannelse, der er studie- og erhvervskompetencegivende både inden- og uden for Forsvaret.
Om os
EKU elementet er et element i Hærkommandoens Uddannelsessektion G7. Elementet består af dygtige og dedikerede militære- og civile ansatte, og vi bestræber os på høj faglighed, at have et godt humør samt have en uformel omgangstone.
Elementets fornemmeste opgave er at udvikle, implementere og administrere EKU i rammen af Hærens uddannelsesportefølje.
Om stillingen
Du vil som EKU vejleder og -koordinator ved den Kongelige Livgarde i Høvelte få stor indflydelse på både uddannelsen og stillingens opgaver og funktion.
Du vil få en stor aktie i at være med til at udvikle og drive projektet, særligt ved Den Kongelige Livgarde i Høvelte, hvor du vil have din daglige tjeneste.
Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og kan samarbejde over en bred front med Forsvarets – og Hærens myndigheder, eksterne skoler og samarbejdspartnere samt militæransatte, da projektet har en stor kontaktflade både inden – og uden for Forsvaret.
Ligeledes er det vigtigt, at du har forståelse for menneskelige interaktioner og relationer, idet du også skal varetage rollen som EKU vejleder/-koordinator for konstablerne under deres uddannelsesforløb.
Du vil ligeledes være ansvarlig for, at skulle koordinere civile undervisere og betjene EKU Lokale uddannelsesudvalg (LUU) ved Den Kongelige Livgarde i koordination med en repræsentant fra EKU Elementet/ Hærkommandoen G7.
Hovedopgaver:
• Bidrage til udvikling, implementering og drift af pilotprojekt Erhvervsrettet konstabeluddannelse i samarbejde med de øvrige medarbejdere i elementet samt Hærens myndigheder, enheder og eksterne aktører.
• Ansvarlig for koordination og planlægning med enheden af ekstern undervisning, samt følgende processer der vedrører faglige vurderinger, meritafklaring, godskrivning m.v.
• Gennemføre administrativ koordination med regimentet og den civile erhvervsskole samt EKU ledelse om implementering og gennemførelse af EKU, herunder løbende rapportering til foresatte.
• Ansvarlig for opbygning og implementering af det lokale uddannelsesudvalg jf. retningslinjer for EKU (sekretariatsbetjening).
• Støtte og rådgive konstablerne og tjenestestedet i forhold til EKU Moodle.
• Vejlede konstabler under deres EKU uddannelsesforløb.
Øvrige opgaver:
• Bidrage til EKU kommunikationsstrategi med afsæt i tjenestestedet.
Om dig
Du er seniorsergent eller en erfaren oversergent, der er vurderet egnet til udnævnelse til seniorsergent. Det er ønskeligt, at du har eller er klar til at gennemføre den militære akademiuddannelse (MAU).
Som person besidder du en vis pionerånd, da du skal være indstillet på at indgå i et nyt projekt, der ikke er færdigudviklet, hvor der skal lægges energi i at få tingene til at lykkes – men, hvor der også er en stor mulighed for at påvirke det endelige resultat.
Det vil være et stort plus, hvis du har kendskab til, uddannelsesvejledning og samtaleteknik. Ligesom det vil være et stort plus, hvis du har kendskab til, sekretariatsbetjening.
Du er positiv, har let ved at skabe gode relationer og indgå tæt samarbejde med forskellige aktører.
Du er struktureret, effektiv og har sans for kvalitet og forståelse for, at der er behov for overholdelse af – og levering til deadlines.
Du trives godt i et dynamisk miljø, hvor arbejdet er krævende, men også spændende. Du er nysgerrig og vil gerne prøve at løfte din viden, interesse og indflydelse til et højere niveau.
Du arbejder selvstændigt og er god til selv at tage initiativ til at løse pålagte opgaver, men også de afledte opgaver, som automatisk opstår og bliver afdækket undervejs i et nyt projekt.
Det er vigtigt, at du er fleksibel, både hvad angår arbejdstid og arbejdsopgaver, da hverdagene i projektet kan være meget omskiftelige i forbindelse med udvikling og implementering af projektet, med det omfang Erhvervsrettet konstabeluddannelse naturligt vil have.
Du skal være indstillet på, at din nærmeste foresatte sidder i Karup, hvorfor du skal være indstillet på at blive ledet på distancen og meget korrespondance vil være på forskellige online medier. Du vil dog løbende få besøg af din foresatte og/eller af elementlederen – og du vil få et særligt tæt samarbejde med dine EKU vejlederkollegaer ved de fire andre tjenestesteder.
Du skal forvente et antal rejsedage i forbindelse med netværksdannelse, møder, seminarer og ERFA dage med de andre regimenter og Hærkommandoen i Karup.
Krav til ansøger:
• Sagsbehandling og opgaveløsning ved Brigade, regiment eller tilsvarende på NIV II eller NIV III som M231.
• Forståelse for Hærens uddannelser, og for hvordan civile uddannelser kan anvendes i samspil med uddannelse af enkeltpersoner og enheder i Hæren.
• Du skal have forståelse for koordinationsarbejde og administrative processer.
• Have interesse for kompetenceudvikling for det hele menneske.
Kendskab til følgende vil være ønskeligt:
• Den danske kvalifikationsramme for erhvervsuddannelser(EUD)/ungdomsuddannelser generelt og AMU kurser samt kort videregående uddannelser(VVU).
• Hærens uddannelsesstruktur med særlig fokus på M100 uddannelser og den militære profession.
• Erfaring med realkompetencevurdering.
• Kvalifikationsrammen for livslang læring i Forsvaret, herunder uddannelsesdokumentation.
• Forsvarets læringsplatform Moodle.
• Uddannelses-/studievejledning generelt.
• Forsvarets Uddannelsesstrategi.
• Sagsbehandling ved anvendelse af KESDH WorkZone.
• LMS systemer.
Ønskelig uddannelser:
• Diplom i vejledning (karriere- og studievejleder) eller tilsvarende.
• Moodle Grundkursus
• Akademiuddannelse i offentlig forvaltning og administration eller tilsvarende.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er værnsfælles.
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Høvelte.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte chefsergent Jesper Beck Jensen på mail FKO-H-G74F@MIL.DK eller på telefon 5086 4814.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 75 eller på mail FPS-SHA@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 28. juni 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse 1. august 2023.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM HÆRKOMMANDOEN
Hærkommandoen er Hærens øverste kommandoenhed og er bosiddende på Flyvestation Karup.
Hærkommandoen direktivgiver og skaber rammerne for Hærens myndigheder og enheder således, at de kan løse deres opgaver. Hærkommandoen er organiseret i en G-struktur (sektioner) fra G1 til G8 og med et Ledelsessekretariat og en Kontrolsektion, der hovedsagligt har til opgave at støtte Chefen og Næstkommanderende i deres daglige styring og ledelse af Hæren.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Hørsholm Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Høvelte Kaserne, Høveltevej 111 - 117 H, 3460 Birkerød
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 28-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183878&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5853574